Σε οποιαδήποτε φάση και να είσαι, η ''sister from another mister'' είναι το άτομο που θα σου σταθεί στα δύσκολα και στα όμορφα, θα σε στηρίξει και θα χαρεί με τη χαρά σου, θα σε συμβουλεύσει και θα σε αγκαλιάσει όταν κάνεις βλακείες, θα σε κάνει να ξεχαστείς και θα σε κακομάθει κιόλας - τι εννοείς σου μαγειρεύει κάθε φορά που είσαι στα down σου;

Η κολλητή σου θα έκανε πολλά - μα πάρα πολλά για σένα - ορίστε όμως μερικά από αυτά:

1. Θα μείνει ξάγρυπνη το βράδυ της Δευτέρας επειδή είχες έναν τεράστιο καβγά με το αγόρι σου. Θα σου μιλάει με τις ώρες, θα σου εξηγεί γιατί πρέπει να τον πάρεις εσύ τηλέφωνο ή γιατί θα πρέπει να περιμένεις κίνηση από εκείνον, ακόμη κι αν έχει σημαντικό διαγώνισμα την επόμενη μέρα.

things only your bestie will do for you

2. Θα σου στέλνει sms όταν είσαι στο περιβόητο πρώτο ραντεβού για να βεβαιωθεί ότι είσαι ασφαλής, ότι περνάς καλά και ότι δε χρειαστεί να επινοήσει κάποιο τραγικό συμβάν για να σε σώσει από τη βαρεμάρα. 

3. Θα εμφανιστεί στο σπίτι σου με ένα γλυκό που έφτιαξε η ίδια επειδή ξέρει ότι ίσως έχεις ξεχάσει τα γενέθλια της αδερφής σου.

things only your bestie will do for you

4. Κι όταν πρόκειται να ταξιδέψεις, θα σε πάρει 1500 φορές τηλέφωνο για να βεβαιωθεί ότι δε θα χάσεις την πολύ πρωινή σου πτήση. Πρώτη φορά θα είναι άλλωστε; Σε ξέρει τόσο μα τόσο καλά.

5. Όταν θα πάει για ψώνια, θα αγοράσει κάτι μικρό και για σένα που είσαι άφραγκη εδώ και μερικούς μήνες. Πες χρόνια καλύτερα για να είσαι μέσα.

things only your bestie will do for you

6. Θα οργανώσει κάποια έκπληξη για τα γενέθλια σου - από surprise party μέχρι μια εκδρομή ή μια δραστηριότητα που ξέρει ότι θα σου αρέσει. Είπαμε, τα γενέθλια είναι μια μικρή πρωτοχρονιά.

7. Θα ακυρώσει έξοδο με το αγόρι της για να σου σταθεί σε μια δύσκολη στιγμή - όταν δεν έγινες δεκτή στο πανεπιστήμιο που πάντα ήθελες ή όταν δε θα πάει καλά η συνέντευξη για δουλειά.

8. Όταν δεν έχεις ούτε μισό ευρώ στην τσέπη σου θα πληρώσει για τον καφέ σου και θα προσφερθεί να σου δανείσει χρήματα - που δε θα δεχτεί να της επιστρέψεις κιόλας. Αχ τι τραβάει για χάρη σου!

9. Θα είναι πάντα ειλικρινής όταν ζητάς τη γνώμη της για κάτι - ό,τι κι αν είναι αυτό. Από το αν σου πηγαίνει το κολάν που δοκίμασες μέχρι για το τι χρώμα να κάνεις τα μαλλιά σου, από το αν πιστεύει ότι θα είναι καλό να τρυπήσεις τη μύτη σου ή τι να σπουδάσεις.

10. Θα παρακολουθεί τις κινήσεις του αγοριού που σου αρέσει τα social media - πολύ καλύτερα κι από το FBI.

11. Θα καταφθάσει για πρώτες βοήθειες όταν αρρωστήσεις ή όταν βγάλεις εκείνο το δόντι που σε πεθαίνει στον πόνο. Θα είναι στις διαταγές σου!

things only your bestie will do for you

12. Άμα την δεις να κρατάει ένα cupcake στο άκυρο για σένα είναι, επειδή το είδε και σε σκέφτηκε. Γιαμ!

13. Όσο για εκείνον τον βλάκα που σε παράτησε, ξέρεις πως άμα τον πετύχει θα του δείξει αυτή. Τσάμπα πρόβαρε την ατάκα της Charlotte από το Sex & The City '' I curse the day you were born'' με δάχτυλο να κουνιέται απειλητικά;

14. Η ντουλάπα της είναι και δική σου, σου δανείζει με χαρά οτιδήποτε θέλεις να φορέσεις από τα ρούχα της. Αν και ξέρει ότι θα της τα επιστρέψεις μετά από μήνες.

15. Σε καλύπτει  στους γονείς σου λέγοντας πως θα μείνεις σε εκείνη όταν εσύ θέλεις να μείνεις επιτέλους στο αγόρι σου.

things only your bestie will do for you

16. Θα τρέξει στο φαρμακείο και θα σου πάρει τεστ εγκυμοσύνης όταν νομίζεις ότι έχεις πιάσει δίδυμα (μ' ένα φιλί).

17. Θα φροντίσει να φτάσεις πάντα ασφαλής στο σπίτι μετά από πάρτι ή βραδινή έξοδο.

18. Δε συμπαθεί κανέναν που δε σε συμπαθεί, ο εχθρός σου είναι και δικός της.

things only your bestie will do for you

19. Όταν κάποιος δεν αξίζει, θα στο πει από την αρχή για να μη χάνεις το χρόνο σου βγαίνοντας μαζί του. Έχει ένστικτο, όχι αστεία!

20. Δε θα σε κρίνει ακόμη και για τις πιο ανώριμες στιγμές σου!

Υ.Γ. να τις προσέχετε τις κολλητές σας, κορίτσια! Όπως σας προσέχουν κι αυτές!