Πόσες φορές σου έχει τύχει να γελοιοποιηθείς σ' αυτόν που σου αρέσει τρελά, μόνο και μόνο επειδή έτυχε να είναι η κολλητή σου μπροστά; Αν ρωτάς εμένα ... μια και δυο; Είναι όπως εκείνες τις φορές που μιλάτε γι' αυτόν, τον κοιτάτε καλά καλά, σχεδόν τον δείχνετε και όταν γυρνάει προς το μέρος σας γελάτε σαν τρελές και γίνεστε κατακόκκινες. Τι άλλο μπορεί να κάνει η κολλητή σου όταν πιστεύεις ότι βρήκες το αμόρε σου; Δες τα παρακάτω:

1. Θα του βγάλει ψευδώνυμο φυσικά. Για να μιλάτε γι' αυτόν άνετα ακόμη κι όταν βρίσκεται κάπου τριγύρω. Συνήθως θα βασιστεί σε κάποιο χαρακτηριστικό του πχ ο πράσινος αν είναι βάζελος, ο δίδυμος αν ανήκει στο συγκεκριμένο ζώδιο (τρέξε να σωθείς) ή ακόμη και καμηλοπάρδαλη αν είναι 2 μέτρα παιδί (και να το χαίρεσαι).

2. Σε κοιτάει με βλέμμα θανατηφόρο κάθε φορά που περνάει από δίπλα σου. Σε σκουντάει ελαφρά και ξεροβήχει για να εμπεδώσεις και όλα τα προηγούμενα.

3. Ασχολείται μαζί του περισσότερο από σένα. '' Τον είδες άλλαξε φωτογραφία προφίλ;'', '' Είδες μίλησε μ' αυτή! Λες να τρέχει τίποτα; Πάω να δω!''.  

4. Σου στέλνει σε screenshot το τελευταίο του post στο facebook ή το σχόλιο που έκανε σε κάποια φωτογραφία. Ειδικά αν υπάρχει κάποια κοπέλα στη μέση, μιλάμε για λαγωνικό όχι αστεία.

5. Θα σε ρωτάει τι κάνει ο τύπος - λες και μιλάτε καθημερινά ή λες και αν ήξερες κάτι γι' αυτόν δε θα της το είχες στείλει το επόμενο λεπτό.

6. Πετάει υπονοούμενα .. για καλό σκοπό. Ειδικά αν εκείνη τυχαίνει να βγαίνει με κάποιον φίλο του, τότε όντως ... η σπόντα πάει σύννεφο.

7. Τον βάζει ξαφνικά σε κάθε κουβέντα. Ακόμη κι αν πρόκειται για μαλλιά ή ρούχα ή νύχια ή αποτρίχωση ή κάτι τέλος πάντων πολύ γυναικείο, δεν έχει σημασία, του απευθύνει πάντως το λόγο.

8. Σου σουλουπώνει μαλλιά και ντύσιμο κάθε φορά που τον βλέπει να έρχεται ή και μόνο με την προοπτική ότι ο τύπος μπορεί να σε δει.

9. Σε αφήνει μόνη μαζί του με την πρώτη ευκαιρία. '' Σας αφήνω λοιπόν εγώ, πρέπει να πάω κάπου, πείτε τα εσείς''. Άντε καλέ που καρφώνεστε!