Κιλά, θερμίδες, πως φαίνομαι, τι μου πάει, με παχαίνει, με κονταίνει, το ένα, το άλλο, το παράλλο, όλα για την εμφάνιση. Χαλάμε χρόνο (και τη ζαχαρένια μας ενίοτε) για το πως θα δείχνουμε και να σου πω ... καλά κάνουμε! Αν τα έχεις καλά με την εμφάνιση σου αυτό βγαίνει και στους άλλους, πρώτα απ' όλα φαίνεται στο πρόσωπο σου και στο χαρακτήρα σου. Γι' αυτό νιώσε άνετα με το σώμα σου και ειδικά μ' αυτά τα 5 super tricks που σε κάνουν να δείχνεις - μα τι άλλο - πιο αδύνατη από ποτέ:

1. Μαύρο παντελόνι μέχρι τον αστράγαλο. Και θα εξηγήσω αμέσως γιατί! Αρχικά, οποιοδήποτε κομμάτι φτάνει μέχρι τον αστράγαλο έρχεται όλο και μια ανάσα πιο κοντά στο να γίνει super κολακευτικό γιατί είναι το μικρότερο (και λεπτότερο) τμήμα του ποδιού μας. Επιπλέον, το μαύρο μας αδυνατίζει γιατί μας συμπαθεί προφανώς, σου κόβει κιλά, σου δίνει ύψος, χαμός! Το συγκεκριμένο παντελόνι ταιριάζει με όλα - σχεδόν ξέχασα να στο πω.

2. Πονηρό φόρεμα fit - and - flare. Το έχω παρατηρήσει ότι τέτοια φορέματα κολακεύουν πάρα μα πάρα πολύ μιας και είναι στενά μόνο στο πάνω μέρος και ανοίγουν από τη μέση και κάτω σε γραμμή Α, κρύβοντας κοιλίτσα, πλαϊνά, ό,τι θέλεις. Κάπως έτσι, σε αναδεικνύει στα αδύνατα σου και σου κόβει από τις μικρές σου αδυναμίες.

3. Έντονο V ή αλλιώς, V θανατηφόρο. Εδώ να σου πω πως έχει το πράγμα, το συγκεκριμένο κόψιμο στη μπλούζα δίνει έμφαση στο πάνω μέρος του σώματος σου και συγκεκριμένα κάπου ανάμεσα σε λαιμό και στέρνο. Δίνεται έτσι η αίσθηση ενός αδύνατου και ψηλού σώματος. Εξάλλου, ο κανόνας λέει πως όσο περισσότερο δέρμα διακρίνεται από τα ρούχα σου στο νοητό σημείο που ενώνει στήθος και πηγούνι, τόσο πιο κολακευτικό δείχνει το ντύσιμο σου. Μικρό μυστικό: Ένα μεγάλο V, εξισορροπεί τους ζουμερούς γοφούς σου.

4. Αχ αυτό το Blazer. Ποτέ μα ποτέ μην υποτιμάς την αξία του. Η αυστηρή του γραμμή σίγουρα σε δείχνει πιο αδύνατη, καλύπτοντας με δεξιοτεχνία τις καμπύλες σου. Προτίμησε να το κρατήσεις ανοιχτό, ενώ ιδανικά συνδύασε το με ένα V-μπλουζάκι και ένα ξεβαμμένο-σκισμένο τζιν. 

5. Μαγική ψηλόμεση ζώνη. Αυτή η ζώνη που μπαίνει ψηλά στη μέση να ξέρεις ότι μπορεί να κάνει θαύματα και δεν είναι υπερβολή. Τονίζει και αυτή τον κορμό μέχρι λίγο πιο κάτω από το στήθος, τραβώντας τα βλέμματα εκεί που πρέπει!

Φωτογραφίες