Σύμφωνες, τα skinny jeans είναι από τις σταθερές αξίες της γυναικείας γκαρνταρόμπας, δεν είναι όμως για πάντα και παντού. Από την άλλη, τα παντελόνια με πιο φαρδύ τελείωμα (ακόμα και καμπάνα) είναι πολύ hot και ειδικά φέτος, γι' αυτό υιοθέτησε το trend όσο είναι καιρός!

 

Με ζώνη

Αν φοβάσαι ότι τα πολύ φαρδιά παντελόνια δείχνουν "σαν σακιά", με μια ζώνη το 'χεις λύσει το πρόβλημα! Και τη μέση τονίζεις και την άνεσή σου την έχεις. Άσε που έχεις και κάτι από '80s!

Ψηλόμεσο

Πόσο τέλειο το συγκεκριμένο total black σύνολο με βάση ένα απλό μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι; Ένας συνδυασμός τόσο chic που φοριέται από το πρωί στη δουλειά μέχρι το βράδυ για ποτό!

«Mom Jeans» με αέρα ’70's

Το συγκεκριμένο μπλε χρώμα στο τζιν έχει κάτι από τα παλιά και μας αρέσει τόσο μα τόσο πολύ! Το γεγονός ότι καλύπτει την κοιλίτσα δε, μας αρέσει ακόοομα πιο πολύ. Φόρεσέ το με crop top και πλατφόρμες!

Φαρδύ σε camel απόχρωση

Ιδανικό αν έχεις μερικά κιλάκια παραπάνω. Συνδύασέ το με ένα πιο στενό top από πάνω, για να ισορροπήσεις τους όγκους και ψηλοτάκουνα για να κάνεις τη φιγούρα σου να φαίνεται πιο ψηλόλιγνη!

Άνετη σαλοπέτα

Ok, δεν τη λες και πολύ φαρδιά, προσφέρει όμως ελευθερία κινήσεων ώστε να μη χαρακτηρίζεται και απόλυτα skinny. Το μυστικό είναι να είναι κάπως πιο φαρδιά στους μηρούς ώστε να μην τονίζει ή διαγράφει κάτι που δε θες. Δέσε κι ένα καρό πουκάμισο στη μέση και θα είσαι το απόλυτο grunge girl!

Για όλες τις ώρες

Όσο φαρδύ πρέπει, δείχνει τέλειο είτε με πιο στενό top και sneakers, είτε με ένα φαρδύ T-shirt και ψηλοτάκουνα. Δύο τέλειοι και ανατρεπτικοί συνδυασμοί για κάθε περίσταση!

Ολόσωμη φόρμα με bardot λαιμόκοψη

Όπως έχουμε ξαναπεί, οι ώμοι είναι ένα από τα πιο sexy σημεία στο σώμα σου! Μια ολόσωμη φόρμα σε αυτό το στυλ και sex appeal αποπνέει και ατέλειες κρύβει χάρη στο φαρδύ τελείωμα. Τι άλλο θέλεις δηλαδή.