Tα trends μπορεί να αλλάζουν κάθε λίγο και λιγάκι, ένα είναι όμως σίγουρο: υπάρχουν κάποιες σταθερές αξίες σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Όπως έχουμε μιλήσει για τα παπούτσια, τώρα θα δούμε ποια είναι τα 8 φορέματα που πρέπει να έχει η καθεμιά μας.

Το «μικρό μαύρο φόρεμα»

Ξεκινάμε από τα βασικά. Το κομμάτι πασπαρτού, αυτό που σε σώζει πάντα τελευταία στιγμή και ταιριάζει με ό,τι κι αν το συνδυάσεις.

Το εργασιακό

Ακόμα κι αν στη δουλειά σου δεν υπάρχει αυστηρό dress code, καλό είναι να έχεις ένα πιο κατάλληλο φόρεμα. Μπορεί εξάλλου να σου χρειαστεί για κάποια παρουσίαση ή συνέντευξη για δουλειά. Συνδύασέ το με ωραία κοσμήματα και ένα jacket, άμα σου φαίνεται πολύ βαρετό κι επίσημο.

Το μάξι φόρεμα

Για τις μέρες που δεν έχεις όρεξη να ψάχνεις τι να φορέσεις και τι να συνδυάσεις με τι . Άνετο, κομψό και εντυπωσιακό, φοριέται όλο τον χρόνο ανάλογα με τι θα το ταιριάξεις. Must have!

Το day dress

Για περιστάσεις όπως το brunch με τις φίλες σου, όπου δε θέλεις να φορέσεις κάτι επίσημο, ούτε όμως να πας και με το τζιν σου.

Το φόρεμα «πουλόβερ»

Ιδανικό για τις μεταβατικές περιόδους, δηλαδή χειμώνα προς άνοιξη και φθινόπωρο προς χειμώνα. Όταν ο καιρός δεν είναι ο ιδανικός για φόρεμα, θέλεις όμως να το φορέσεις.

Το επίσημο φόρεμα

Για γάμους, καλέσματα και σημαντικές εκδηλώσεις, ένα πιο επίσημο φόρεμα είναι αυτό που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Καλό είναι να είναι πιο μακρύ και σε κάποιο χρώμα και στυλ που σε κολακεύει. Άσε που κάθε φορά μπορεί να πάρει άλλο ύφος, ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα το συνδυάσεις.  

Το sundress

Aυτό που περιμένεις πώς και πώς να μπει η άνοιξη για να το φορέσεις. Με φλατ ή τακούνια, είναι η τέλεια λύση για εκείνα τα πρωινά που δεν ξέρεις τι να βάλεις ή για κάποια έξοδο με τις κολλητές ή το αγόρι σου.

Tο cocktail φόρεμα

Για περιπτώσεις όπως βραδινές εξόδους και καλέσματα που όμως δεν είναι ανάγκη να είσαι και ντυμένη φουλ επίσημα, όπως τα γενέθλια της κολλητής σου ή ένα εταιρικό πάρτυ.