Σίγουρα έχεις ακούσει ότι οι ρίγες παχαίνουν, ειδικά οι οριζόντιες, αυτό όμως δε σημαίνει ότι ένα νορμάλ κορίτσι με καμπύλες και πιασιματάκια είναι καταδικασμένο να μην τις φορέσει ποτέ. Οι ρίγες είναι γενικότερα αγαπημένο pattern και είναι κρίμα και άδικο να τις αποφεύγεις για μερικά κιλάκια παραπάνω. Είναι τόσο cute στην τελική!

Ναι, μπορείς να φορέσεις crop tops χωρίς να δείχνουν παράταιρα. Αν φοβάσαι ότι θα τονίσουν την κοιλίτσα που πετάει ή το στομαχάκι και τα love handles σου, δοκίμασε να το συνδυάσεις με ένα ψηλόμεσο παντελόνι ή φούστα.

Mια πιο εκκεντρική ριγέ φούστα όπως αυτή εδώ (λατρεύω το μαύρο σε συνδυασμό με τις διαφάνειες) θα σε κάνει την πιο καλοντυμένη της βραδιάς, ανεξαρτήτως κιλών, αμέ! Μη φοβάσαι να πειραματιστείς.

Ρίγες και patterns, αγαπημένος συνδυασμός. Γιατί να αρκεστείς μόνο στο ριγέ μοτίβο ενώ μπορείς να διαλέξεις κάτι πιο φαντεζί που θα τραβήξει την προσοχή στο ρούχο και όχι στα κιλάκια σου;

Και body con και ριγέ και παραπανίσια κιλά; Μπορούν να συνδυαστούν όλα αυτά; Μπορούν, αρκεί να βρεις το ρούχο με το κατάλληλο υλικό που ναι μεν θα είναι κολλητό στο σώμα, αλλά παράλληλα θα «μαζεύει» κιόλας.

Μία ωραία λαιμόκοψη θα δώσει άλλο χαρακτήρα στη μαρινιέρα σου ενώ θα κάνει και τα βλέμματα να πέφτουν στο τέλειο μπούστο σου, τραβώντας την προσοχή από περιοχές που δε θέλεις να τονίσεις. Όλα είναι θέμα οπτικής σ’ αυτή τη ζωή.

Ένα φορεματάκι με ψηλό σκίσιμο στο πλάι (με παντελόνι από κάτω, προφανώς) είναι μια ωραία εναλλακτική αν δε θέλεις ρούχα που κολλάνε και διαγράφουν το σώμα. Συνδυάζεται και τόσο εύκολα που μάλλον θα γίνει το αγαπημένο σου. Φαντάσου το με ένα τζιν jacket!

Ναι, ένα κλασικό T-shirt σε στυλ μαρινιέρας δε λείπει από καμία ντουλάπα, γιατί όμως να μην το πάμε ένα βήμα παραπέρα; Μια ωραία λεπτομέρεια, όπως μια δερμάτινη τσέπη ή δερμάτινα στοιχεία στα μανίκια ή τη λαιμόκοψη θα κάνουν το ριγέ σου τοπ να ξεχωρίσει στη στιγμή.

Mesh clothes. Δηλαδή, διάτρητα. Μεγάλη τάση για φέτος, προσθέτουν κάτι έξτρα με τις διαφάνειες και η προσοχή πέφτει εκεί παρά στα παραπανίσια κιλάκια. Αντιπερισπασμός, φίλη μου.