Οσο γεμάτη και να είναι η ζωή σου, αυτές οι στιγμές βαρεμάρας έρχονται απροειδοποίητα. Δεν έχεις τι να κάνεις ή δε θες κιόλας να κάνεις και πολλά (όπως διάβασμα ας πούμε) - τα συμπτώματα είναι τεμπελιά και μια ανάγκη να αφοσιωθείς σε γνώριμα κοριτσίστικα πράγματα για να περάσει η ώρα. Ορίστε, ποιό είναι το Top 10: 

1. Χαζεύεις φωτογραφίες στο facebook του τύπου που σου αρέσει. Αν έχει το προφίλ από το 2007 ας πούμε, θέλεις τουλάχιστον 4 ώρες να μελετήσεις προσεκτικά και τις 897 φωτογραφίες του.

2. Πηγαίνεις για περπάτημα προκειμένου να κάψεις ένα ή έστω τα δυο παγωτά που έφαγες μετά το μεσημεριανό. Νομίζεις ότι είναι όντως τόσο εύκολο;

3. Βλέπεις ταινίες που να περιέχουν λίγο δράμα, αρκετό κλάμα, πολύ ρομάντζο, αγάπες και λουλούδια. Πάρε χαρτομάντιλα και ετοιμάσου να ταυτιστείς με κάθε πληγωμένη κοπέλα της ταινίας. Για αγαπημένες κοριτσοταινίες, ρίξε μια ματιά εδώ!

4. Τι θα έλεγες για μια μάσκα προσώπου; Είναι οι φορές που νιώθεις λίγο νοικοκυρά και λίγο οικονομικό πνεύμα, γιατί να τις αγοράζουμε αφού μπορούμε να τις φτιάξουμε στο σπίτι με αγνά υλικά, εύκολα και γρήγορα;

5. Το ρίχνεις στις κατασκευές και τη ζωγραφική, ανάλογα την καλλιτεχνική σου φύση. Όπου κατασκευές, δεν εννοώ τη χαλασμένη βρύση της κουζίνας, αλλά κανένα κολιέ, βραχιόλι, οτιδήποτε μπορεί να αναδείξει τις αμέτρητες χάντρες που αγόραζες τόσα χρόνια. 

6. Φτιάχνεις κολάζ φωτογραφιών για το δωμάτιο σου. Και μπράβο σου! Η διακόσμηση του χώρου σου και -γιατί όχι- το καθάρισμα, είναι μεγάλες επενδύσεις χρόνου.

7. Κάνεις αφρόλουτρο. Εντάξει, χαλάρωσα και μόνο στη σκέψη. Κλείνεις τα μάτια για μια φορά στο τόσο στην οικολογική σου συνείδηση και γεμίζεις τη μπανιέρα με νερό, αφρόλουτρο και φούσκες. Σου αξίζει, αλλά μια στο τόσο, είπαμε!

8. Ασχολείσαι με τα ρούχα σου. Πιθανοί συνδυασμοί, δοκιμές του outfit για το πάρτυ/κλαμπ/γιορτή, κόψιμο των τζιν που δε φοράς για να αποκτήσεις ολοκαίνουρια σορτσάκια.

9. Νύχια, νύχια, νύχια. Πολύχρωμα, με στρας, με σχέδια, με πασχαλίτσες - γιατί έχεις άπειρη ώρα να αφιερώσεις.

10. Online Shopping. Ψώνια χωρίς να τρέχεις στα μαγαζιά, για να ξοδεύεις μεν αλλά να μη νιώθεις και πολλές τύψεις δε.