Γενικά είμαι της άποψης ότι φιλία μεταξύ ανδρός και γυναίκας δεν υπάρχει. Και γιατί το δέσιμο μεταξύ δύο ανδρών δεν συγκρίνεται με τίποτα, αλλά και γιατί οι άντρες σπανίως έχουν πάρε δώσε με γυναίκες που δεν τις βρίσκουν ελκυστικές. Και αφού τις βρίσκουν ελκυστικές, δεν υπάρχει περίπτωση να τις βρουν φίλες. Μπορεί να περάσουν διαστήματα που θα συμπεριφέρονται φιλικά ο ένας στον άλλον. Αν για παράδειγμα ο άντρας της υπόθεσης έχει σχέση. Άλλα όσο είναι ελεύθερος θα σκεφτεί σίγουρα να ξαπλώσει την φιλενάδα του. Επειδή όμως η αντίληψη μου μάλλον δεν στέκει σε απόλυτο βαθμό, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο τύπος που βγαίνετε να σε βλέπει όντως φιλικά. Όσο εσύ ελπίζεις σε δέσμευση, αυτός σε βλέπει για κοπέλα που θα της εξομολογείται τον έρωτα του… για μια άλλη κοπέλα.

Κάτι τέτοιο λογικά δεν θα το έχεις ανάγκη, οπότε να πως θα καταλάβεις τι γίνεται για να τον στείλεις στη μαμάκα του.

1.Σου απευθύνεται με ατάκες που λέει στους δικούς του. Λέξεις όπως κολλητάρι, φιλαράκι, έλα ρε και άλλα τέτοια χαριτωμένα είναι ξεκάθαρα των προθέσεων του και του πως σε βλέπει.

2. Πηγαίνετε διαρκώς σε χύμα καταστάσεις. Όχι επειδή μόνο έτσι διασκεδάζει. Απλά με σένα δεν έχει πάει κάπου που θα σου δώσει την ευκαιρία να του δείξεις τι κόμματος είσαι. Δηλαδή στο γήπεδο με την παρέα τι να βάλεις ;

3. Είναι χύμα στα μούτρα σου. Για να σου δώσω να καταλάβεις ρεύεται και πέρδεται χωρίς αιδώ ή ενδοιασμό μπροστά σου. Σε φωνάζει κι όταν παίζει Pro με την αγέλη. Πιο πιθανό είναι να σου κάτσει μια στρέιτ παρθένα παρά αυτός.

4. Σου πρότεινε να κοιμηθείτε μαζί. Χάρηκες. Πίστεψες. Δεν άπλωσε χέρι όλο το βράδυ. Φάε την ξεφτίλα σου τώρα. Άμα δεν του ήρθε να σε αρπάξει και με τέτοια τριβή, τότε δεν έχεις καμία μα καμία ελπίδα κοπέλα μου.

5. Σου πετάει μπηχτές για σένα και κάποιον φίλο του. Τύπου «να φωνάξω και τον Τάκη να τα πείτε» ή «Ο Γιώργος είναι και γαμώ τα παιδιά. Και ελεύθερος». Χόρτασες νομίζω.

6. Σου λέει χαρτί και καλαμάρι για τις γκόμενες που του αρέσουν/για τα αποτυχημένα ραντεβού/για τις νύχτες που σκοράρει. Μιλάμε για γαργαλιστικές λεπτομέρειες. Κι εσύ είσαι σε φάση που κοιτάς πάνω και λες «μου κάνεις πλάκα έτσι;».

7. Τη μοναδική φορά που ντύθηκες σέξι μπροστά του, η ατάκα που βρήκε να σου πει έμοιαζε σε κάτι τέτοιο: «Ωραίος ο κολλητός. Σήμερα ετοιμάζεσαι για ψάρεμα;». Ρε φίλε ούτε ένα ρημάδι ψίχουλο στην κοπέλα;