Το κρύο πολύ, τα χιόνια σχεδόν στο μπαλκόνι σου, το σπίτι στολισμένο, έχεις διακοπές - οι συνθήκες πάντως είναι ιδανικές για να δεις - και να ξαναδείς αυτές τις ταινίες!  Βάλε και μια κούπα ζεστή σοκολάτα στο σκηνικό και σε ζηλεύω πιο πολύ από ποτέ.

Δεν ξέρεις ποια ταινία vα δεις; Να οι 6 πιο ρομαντικές! (Πιάσε και τα χαρτομάντιλα) 

1. Love Actually (2003)
Έχει να σου μάθει πολλά για την αγάπη. Η εικόνα δείχνει το highlight της ταινίας, αγαπησιάρικο και συγκινητικό. Γλυκόπικρες καταλήξεις, απρόσμενα ταιριάσματα, νέα ξεκινήματα, κάνουν τις 9 παράλληλες ιστορίες της ταινίας το απόλυτο must see των εορτών.

2. Elf (2003)
Μια κωμωδία όπου το ξωτικό των Χριστουγέννων προσπαθεί να δεθεί με την πραγματική οικογένεια του, να αποδείξει 30χρόνια μετά ότι είναι ένας από αυτούς και να περάσει τις γιορτές στη Νέα Υόρκη. Γιατί μας αρέσει; Γιατί ούτε το "ξωτικό" θα ξεφύγει από τα δίχτια του έρωτα!

3. The Holiday (2006)
Διακοπές με τον Jude Law, δε θα μπορούσε να ήταν άσχημα! Δυο γυναίκες αποφασίζουν να αλλάξουν ζωές μετά το χωρισμό. Θα σου χαρίσει πολύ γέλιο, το μόνο σίγουρο. Ηθικό δίδαγμα: Ακόμη και όταν είσαι στα κάτω σου, μπορείς να έχεις την αισιοδοξία που έχεις όταν είσαι στα πάνω σου!

4. How the Grinch stole Christmas (2000)
Το ερωτικό κόλλημα του Grinch είναι αξιολάτρευτο, ακόμη και αν προσπαθεί απεγνωσμένα να καταστρέψει τα Χριστούγεννα. Αν δεν ήταν στη λίστα σου για τις ταινίες των εορτών της αξίζει μια ευκαιρία. Ξεχωρίζει για τα μηνύματα ευγένειας και συλλογικότητας που μεταφέρει.

5. Serendipity (2001)
Δεν έχω καλύτερο από αυτές τις ιστορίες αγάπης που δυο άγνωστοι ξαφνικά ερωτεύονται τρελά. Θα βρεθούν και θα χαθούν, ραγίζοντας τις καρδιές μας. Ναι είναι από αυτές τις ταινίες που θα σε κάνουν να κλάψεις, να μπεις ξαφνικά στη θέση των πρωταγωνιστών και να νιώσεις αυτό το σφύξιμο.

6. Bridget Jones's Diary (2001)
Μπορεί να μην είναι η τυπική ταινία για αυτή την περίοδο αλλά στην πρώτη σκηνή βλέπουμε την αλλαγή του χρόνου, το γιορτινό κλίμα και χιόνι, οπότε τεχνικά μας κάνει. Η Bridget Jones μέσα από το ημερολόγιο της μας δείχνει την πλευρά εκείνη που δεν αποκαλύπτουμε συχνά, τη γνώμη μας για τους άντρες, Τι είναι πιο σημαντικό στη ζωή; Να αγαπάς τον εαυτό σου και να μην αφήνεις κανένα να διαβάσει το ημερολόγιο σου!