Ξέρετε πολλές φορές αισθάνομαι ότι σε όσα γράφω στο Y-olo.gr δεν γίνεται πάντα αντιληπτό το νόημα αυτών που θέλω να πω και σίγουρα δεν έχω το χώρο να γίνομαι πιο επεξηγηματικός. Για παράδειγμα όταν σας μιλάω για το σεξ από την αντρική πλευρά, κάθομαι και με διαβάζω και νομίζω ότι τα λέω πολύ δεδομένα και σα να υπονοώ ένα πρέπει κάτω από τα όσα υποστηρίζω.

Το σεξ δεν είναι διακόπτης ούτε γλώσσα προγραμματισμού να το κάνεις να είναι κάθε φορά το ίδιο τρομερό. Θα έρθουν μέρες που θα πιάνεις κορυφή και άλλες που δεν θα υπάρχει κουράγιο ούτε για πρόποδες. Άλλες φορές θα είναι πολύ καλό, άλλες μέτριο προς κακό. Δεν μπορείς να πιάνεις κάθε φορά τα ίδια στάνταρ. Όταν όμως έχεις πολύ διάθεση κάνε ένα ωραίο δώρο στον φίλο σου και εφάρμοσε τις παρακάτω στάσεις.

1.Εσύ από πάνω. Γενικά οι άντρες προτιμούν είτε από πάνω είτε από κάτω. Το από κάτω τους και πάνω για σένα το θέλουν όλοι. Γιατί μπορούν να συγκεντρωθούν ξεκούραστα στο να πιάσουν το σώμα σου στα σημεία που τους ερεθίζει κι όχι να στηρίζονται στο κρεβάτι.

2. Στάση-αφοπλισμός : Είναι μια dominatrix στάση που εκείνος θέλει να γίνει πλήρης κυρίαρχος. Σου πιάνει τα χέρια, τα κολλάει στο προσκέφαλο και του κλείνει και το στόμα. Ανεβάζει το level ηδονής.

3. Reverse Cowgirl : Ο μόνος λόγος που το γράφω στα ξένα είναι γιατί πρόκειται για διεθνή ορολογία του σεξ. Όσες από εσάς ακολουθείτε τις οδηγίες μου θα έχετε μάθει περί αυτού. Ο άντρας από κάτω και εσύ από πάνω με την πλάτη γυρισμένη προς αυτόν. Του δίνεις την ευκαιρία να δει και τα λακάκια σου. Το πιο σεξουαλικό σημείο για πολλούς όλους.

4. Doggy-style : Σε πολλές από εσάς αυτή η στάση είναι συνώνυμη της αυτοταπείνωσης και του ευτελισμού. Άλλαξτε μυαλά και μετά ελάτε να μου το ξαναπείτε. Σο κρεβάτι τίποτα δεν είναι ταπεινωτικό, εφόσον το κάνεις με αυτόν/αυτήν που θες.

5. Στο όρθιο και κολλητά σε τοίχο ή πόρτα. Γι΄αυτό δεν έχω να σου πω πάρα πολλά. Σε παραπέμπω μόνο στη σκηνή του Βασικού Ενστίκτου όπου ο Μάικλ Ντάγκλας αρπάζει την Τζιν Τρίπλχορν και την πετάει στον τοίχο. Ή εδώ.

6. Κουταλάκι : Το λέει και το όνομα του. Για την ακρίβεια πρόκειται για ταυτόχρονη εμβρυακή στάση με τον άντρα να διπλώνει το σώμα του πάνω στο δικό σου ώστε να σχηματίζεται η κοιλότητα.

7. Lap Dance : Μπορεί το αντίστοιχο στα ελληνικά να λέγεται στριπτίζ, αλλά δεν είναι ακριβώς το ίδιο. Όπως και να έχει βάλε τον σε μια καρέκλα και πάρε τα ηνία.