Σε διάφορα κείμενα κατά καιρούς εδώ πέρα στο Y-olo.gr σε έχουμε συμβουλεύει – εσένα και κυρίως το αγόρι σου, ελπίζω να του τα δείχνεις –ότι οι ταινίες πορνό είναι κατά βάση μυθοπλασία. Τα περισσότερα από αυτά που βλέπεις δεν γίνονται με την ίδια ευκολία ή δεν γίνονται και καθόλου. Όμως τα όσα βλέπεις δεν είναι όλα αδύνατα και ανέφικτα.

Οι εν λόγω ταινίες χρησιμεύουν για να κατευνάσουν τα ταμπού σου, να διευρύνουν την φαντασία σου και να πάρεις κάποια πράγματα. Να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις. Για αρχή μπορείς να εισάγεις κάποια σενάρια που έμαθες από το πορνό και θα δώσουν αυτό το spicy στο κρεβάτι σου. Μιλάω ως επί το πλείστον για παιχνίδια ρόλων. Και τώρα που έρχονται και απόκριες μπορείς πολύ εύκολα να ζητήσεις στολές. Κοίτα να δεις συμπτώσεις!

1.Ο άγνωστος στο μπαρ και η πρόσφατα χωρισμένη. Συνεννοηθείτε από το προηγούμενο βράδυ ότι την επόμενη μέρα θα είστε δύο εντελώς άγνωστοι και δώστε ραντεβού σε ένα μπαρ. Εσύ θα υποδυθείς μια στενοχωρημένη που την κεράτωσε ο φίλος της κι αυτός τον άγνωστο στην άκρη του μπαρ που θα τον χρησιμοποιήσεις για να εκδικηθείς τον άπιστο.

2. Ο ηλεκτρολόγος που έρχεται να σου αλλάξει τα φώτα. Καθώς εκείνος θα κοιτάζει τα καλώδια της τηλεόρασης για παράδειγμα εσύ θα ανέβεις στο δωμάτιο και θα επιστρέψεις πολύ ελαφρά ντυμένη.

3. Ο πλούσιος γόνος και η καμαριέρα. Εκείνος μένει στο σπίτι  γιατί μόλις γύρισε από το εξωτερικό και βρίσκει εσένα τη νέα καμαριέρα να κάνεις δουλειές. Η χημεία είναι άμεση και η κατάληξη γνωστή.

4. Dominatrix. Είτε από την πλευρά σου είτε από την πλευρά του. Ένας θα αναλάβει τον ρόλο του αφέντη και ο άλλος θα υπακούει στις ορέξεις. Μπορείς να έχεις και αντικείμενα, όπως μαστίγιο, χειροπέδες ή σχοινί για να τον δέσεις στην καρέκλα. Η ουσία του dominatrix είναι σε μια φιλοσοφία «δίνω και δεν δίνω». Δηλαδή εκεί που θα πηγαίνει να απλώσει χέρι θα τραβιέσαι. Ή αν πάει να σε φιλήσει στο στήθος θα τον κόβεις. Κάτι σαν σκωτσέζικο ντους. Με πορνογραφικούς ρόλους λέγεται teasing.

5. Γνωστοί ήρωες. Μπορείς να γίνεις η Μαύρη Χήρα ή εκείνος να υποδυθεί τον Σέρλοκ Χολμς ή τον Τζον Σνόου ξέρωγω. Μην επιλέξετε κάτι τύπου Σούπερμαν ή Μπάτμαν γιατί μόνο γέλιο θα προκληθεί και όχι σεξουαλική ένταση.

6. Συνοδός πολυτελείας. Ναι, ξέρω είναι ντροπή ή προσβλητικό, αλλά αν έχει κάνει τόσα για σένα στον σεξουαλικό τομέα, του αξίζει να του κάνεις αυτό το δώρο. Να έχει την εντύπωση ότι μπορεί να κυκλοφορήσει μια τόσο σέξι γυναίκα που κοστίζει πολλά για να σταθείς δίπλα της μόνο. Άμα δεν υπάρχουν λεφτά, χρησιμοποιείστε της Monopoly.