Κάθε φορά που βλέπεις τον φίλο σου να παρακολουθεί τον αρχίζεις στις φωνές και τη γκρίνια. Τον αποκαλείς ανώμαλο. Η μοναδική φορά που τόλμησες να δεις ήταν με παρέα για να γελάσετε με τους διαλόγους της τσόντας της Μαριάννας Ντούβλη.

Για να τα βάλουμε σε μια σειρά. Οι ταινίες πορνό είναι από αυτά που αν τα χρησιμοποιήσεις σωστά μπορούν να οδηγήσουν σε κάτι πολύ γόνιμο. Αν όχι, χαλάει το γλυκό. Το να τις δαιμονοποιείς εμμένοντας στον δογματισμό και το στερεότυπο που επέβαλε για τον ενήλικο κινηματογράφο το φεμινιστικό κίνημα πριν 30 χρόνια είναι στείρο.

 

Όχι, δεν προάγουν τον σεξισμό, την κακοποίηση και δεν ξέρω γω τι άλλο προσάπτεις. Ούτε είναι αηδιαστικές. Είναι η αλήθεια τους και κυρίως το ψέμα τους που έχουν εξελίξει τόσο την συζήτηση που κάνουμε σήμερα για το σεξ.

Γιατί είναι λοιπόν καλό να βλέπεις τσόντες με το αγόρι σου;

1. Γιατί η φαντασία θέλει να την ταΐσεις. Ξέρεις ότι όλα αυτά τα πράγματα που σήμερα τα θεωρούμε κεκτημένα στο σεξ και τα σκεφτόμαστε-εφαρμόζουμε χωρίς πολλή επεξεργασία κάποτε ήταν άγνωστα; Μάντεψε ποιος τα έμαθε στους ανθρώπους; Τις extreme ιδέες και αυτά που λέμε πικάντικα ήταν ο ενήλικος κινηματογράφος που τα έβαλε στο φαντασιακό-θυμικό του ανθρώπου. Ποιος ξέρει τι νέο μπορεί να βγει από αυτές στα επόμενα χρόνια...

2. Δίνουν σάρκα και οστά στις πιο βρώμικες σκέψεις που φοβάσαι να εκφράσεις. Τις εξωρραΐζουν. Το να βλέπεις αυτό που σκέφτεσαι έστω και ως μυθοπλασία σε πορνό είναι κάτι ηδονικό και απενοχοποιεί την σκέψη.

3. Γιατί υπάρχουν αυτά τα σενάρια που και μόνο στην ιδέα ότι θα τα κάνεις στο κρεβάτι σου ερεθίζεσαι.

4. Ένας ταυτόχρονος αυνανισμός πριν. Πριν από τι; Πριν το σεξ με τον φίλο σου. Είναι από εκείνα τα kinky πράγματα που σου έχουμε προτείνει πολλάκις. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσεις ως προκαταρκτικό. Γιατί έτσι και τον εαυτό σου θα μάθεις καλύτερα, αλλά και ο φίλος σου θα πάρει μια ιδέα για το πως να σε φέρει σε οργασμό με άλλους τρόπους.

5. Μαθαίνεις τις τάσεις. Ναι οκ, δεν σου αρέσουν τα mainstream, αλλά καλό είναι να ξέρεις τι ισχύει στον τομέα. 

6. Αντιλαμβάνεσαι ότι το εύκολο στα περισσότερα πράγματα ως προς το σεξ είναι ψέμα. Είπαμε όμως. Το ψέμα και το fictional είναι που έχουν την μεγαλύτερη αξία στις ταινίες πορνό. Σου δείχνουν τα πραγματικά όρια. Μόνο βέβαια διά της αποτυχημένης εφαρμογής.