Μέχρι να αποκτήσεις σεξουαλική εμπειρία είναι απολύτως λογικό να νιώθεις λίγο άβολα. Κυρίως ο φόβος για το ξένο και το διαφορετικό σε κάνει να διστάζεις να ανοιχτείς σεξουαλικά, να πάρεις πρωτοβουλίες και να απολαύσεις τις στιγμές σου με το αγόρι σου. Μη φοβάσαι ότι θα τα κάνεις όλα λάθος, δεν υπάρχουν λάθος και σωστά σ' αυτόν τον τομέα. Όταν υπάρχει έλξη, δε χρειάζεται καν προσπάθεια για να περάσετε καλά και να απολαύσετε το σεξ. Μπορεί να τα χάνεις λίγο μπροστά στο ανδρικό μόριο (σιγά!) αλλά μπορώ να πω ότι σε δικαιολογώ. Τι είναι όμως αυτό που σε αγχώνει;

Κυρίως τα κορίτσια που δεν έχουν ακόμη μεγάλη εμπειρία επί του θέματος, αγχώνονται με τα παρακάτω:

gifaves

1. Και αν τον πονέσω κατά τη διάρκεια του στοματικού; Έννοια σου και θα το καταλάβεις! Είτε από μόνη σου είτε επειδή θα τον ακούσεις να φωνάζει. Είπαμε, τα δοντάκια μέσα σε κάτι τέτοιες καταστάσεις.

penis punch

2. Πώς να το πιάσω χωρίς να τον πονέσω; Μη σε αγχώνει καν αυτό, δεν είναι τόσο ευαίσθητο όσο νομίζεις, αντέχει τις κακουχίες ειδικά αν πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σου. Η απόλαυσή τους μπορεί να καλύψει τον πόνο που ίσως νιώσουν.

Giphy

3. Κι αν έχει κολλήσει κάποιο μικρόβιο από άλλη κοπέλα, λες να φανεί στην όψη; Όχι απαραίτητα, αλλά καλό θα ήταν να τον περάσεις από μια μικρή ανάκριση πριν προχωρήσετε. Διακριτικά πάντα, ξέρεις εσύ.

Giphy

4. Η γεύση είναι ίδια σε όλους; Μήπως πάει κάτι στραβά και έχει τέτοια γεύση; Τι περίμενες να θυμίζει ας πούμε; Πάστα ή παγωτό φράουλα; Δεν μπορεί να κάνει και πολλά για να φτιάξει τη γεύση του - ίσως η διατροφή παίζει ρόλο.

ned's-declassified-coconut-head-gif

5. Το σπέρμα άραγε έχει χειρότερη γεύση; Τι θα κάνω; Πώς το γλιτώνω; Η απάντηση είναι μια και μοναδική σ' αυτό: Ευγενικά, με τρόπο, απλώς θα κάνεις την πάπια.

Giphy

6. Κι αν με πονέσει κατά τη διείσδυση; Αναλόγως την εμπειρία σου μπορεί να πονέσεις πολύ, μπορεί και καθόλου. Αν είναι η πρώτη σου φορά ναι θα είναι πιο δύσκολη από τις υπόλοιπες. Αργά ή γρήγορα θα έρθει η στιγμή που δε θα πονάς καν πια.

Giphy

7. Τώρα αυτό είναι μεγάλο ή μικρό; Πόσο πρέπει να είναι για να θεωρηθεί μικρό και πόσο μεγάλο για να θεωρηθεί μεγάλο; Ώχου, μην το ψάχνεις τόσο πολύ αυτό. Από τη στιγμή που σε ικανοποιεί, ας είναι όσο θέλει. Έτσι απλά!