Καμιά φορά ένα χαζό καθημερινό περιστατικό μπορεί να σε κάνει να σκεφτείς πολλά. Όπως για παράδειγμα ότι δε χρειάζεται να σκάμε με κάθε τι που μπορεί να κάνουμε λάθος, αφού κάθε κατάσταση έχει και την κωμική της πλευρά, αρκεί να ψάξεις λίγο να τη βρεις. Αφορμή ήταν ένα εντελώς κουλό περιστατικό που μου έτυχε, το οποίο θα σου αναλύσω ευθύς αμέσως.

Εκεί λοιπόν που έκανα ένα τύπου shopping εν όψει γιορτών, μπαίνοντας σε γνωστό κατάστημα ρούχων (ΡΟΥΧΩΝ, το τονίζω) είδα ανάμεσα στα πουκάμισα και τα μπλουζάκια το ωραιότερο μπουκάλι με σαπούνι που είχα δει ποτέ.

Επειδή είμαι από αυτές που τρελαίνονται για μια ωραία συσκευασία, έριξα μια ματιά στην ετικέτα, είδα κάτι για μετάξι που έγραφε και φυσικά το πήρα, νομίζοντας για κάποιο λόγο που τώρα δεν καταλαβαίνω, ότι επρόκειτο για αφρόλουτρο. Εχμ, not.

Διότι όταν είπα να το δοκιμάσω, η υπερβολικά φρέσκια μυρωδιά μπουγάδας με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι, όχι, δεν είναι αφρόλουτρο, είναι σαπούνι για τα ρούχα. Όπως παρατήρησα αργότερα το έγραφε πάνω, εγώ όμως είχα σταθεί στο περιτύλιγμα.

Δε θα κρύψω ότι γέλασα με τη βλακεία μου, αλλά στη συνέχεια σκέφτηκα "so what?", δεν έγινε και τίποτα. Αυτό που θέλω να πω εν τέλει είναι ότι κάθε στραβό/λάθος που μπορεί να σου τύχει στην καθημερινότητά σου (και σε μεγαλύτερο βαθμό από το δικό μου, προφανώς) δε χρειάζεται να σε κάνεις να σκας. Εγώ μπορεί να έκανα μπάνιο με σαπούνι για ρούχα, αλλά τουλάχιστον μετά μύριζα σαν κασμιρένιο πουλοβεράκι!

http://cdn29.elitedaily.com/wp-content/uploads/2014/02/shower-gif.gif