Η  Ayurveda Hellas σε συνεργασία με τo y-olo.gr δίνει τη δυνατότητα σε 2 τυχερούς ή/ & τυχερές να απολαύσουν την εξειδικευμένη Αγιουρβεδική θεραπεία Nasya.

Η Nasya είναι η απόλυτη Αγιουρβεδική θεραπεία που αποσυμφορεί τις ρινικές οδούς και αναζωογονεί τις εγκεφαλικές λειτουργίες.

Η ιδιαίτερη τεχνική της πραγματοποιείται με την χρήση θεραπευτικών ελαίων, τα οποία μετά από ένα δυναμικό μασάζ στο πρόσωπο, αποτοξινώνουν το ρινικό σύστημα.

Περισσότερα για την Ayurveda Hellas και τις ολοκληρωμένες προτάσεις ευεξίας που εφαρμόζει εδώ

Οι 2 τυχεροί/ ές, που θα προκύψουν μετά από κλήρωση, θα κερδίσουν τη θεραπεία Nasya, αφού ακολουθήσουν τα εξής 5 βήματα

  • like στη σελίδα του y-olo.gr & της  Ayurveda Hellas στο Facebook
  • follow στο Instagram του Yolo 
  • share το post του διαγωνισμού και...
  • συμπλήρωσε το e-mail σου εδώ για να εγγραφείς στο newsletter του y-olo.gr για να ενημερώνεσαι έγκαιρα για όλους τους διαγωνισμούς και...
  • και το σημαντικότερο: δήλωσε συμμετοχή στο κάτω μέρος της σελίδας, στο ΠΕΣ ΤΑ ΜΑΣ ΟΛΑ/ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ:
  • Συμπλήρωσε τώρα στη ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ τα στοιχεία σου και μην ξεχάσεις το email σου και το τηλέφωνο σου (σταθερό ή κινητό) για να επικοινωνήσουμε μαζί σου καθώς και να σημειώσεις «για τον διαγωνισμό Ayurveda Hellas».

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Κυριακή 27/09/2020 στις 23:00.

Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν στο y-olo.gr τη Δευτέρα 28/09/2020 το μεσημέρι και θα υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση στους τυχερούς/ές της κλήρωσης.