Είναι γύρω στα τριάντα. Απελευθερωμένη, δημιουργική και γεμάτη ζωντάνια. Σίγουρη για τον εαυτό της, υπεύθυνη και αφοσιωμένη. Έχει πάθος με τον σύγχρονο πολιτισμό και το περιβάλλον. Στόχος της Desigual για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023 είναι να προσελκύσει τη γυναίκα που εκφράζει τη μοναδικότητά της χωρίς ενοχές.

Η συλλογή παρουσιάζει μια αναβαθμισμένη εικόνα, νέες πηγές έμπνευσης και τολμηρά σχέδια, ενώ ταυτόχρονα επαναπροσδιορίζει τους βασικούς κώδικες της Desigual: το χρώμα, τα εμπριμέ μοτίβα, τα κολλάζ... Στη νέα Desigual, όλα ανανεώνονται.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της συλλογής

Τα αρχικά κομμάτια χαρακτηρίζονται από κοσμοπολίτικο ύφος και σουρεαλιστικά εμπριμέ μοτίβα. Οι μπλούζες, τα πουκάμισα και τα trucker μπουφάν συνδυάζονται με denim. Το κολλάζ - βασικό γνώρισμα του brand - επιστρέφει. Το ψηφιακό patchwork δημιουργεί μοτίβα σε διαφορετικά μεγέθη και χρώματα, με ίχνος ανεπιτήδευτου grunge και denim στοιχεία με χάντρες. Oι εμβληματικοί ήρωες ανανεώνονται: ο Mickey Mouse πλαισιώνεται από εικονογραφικά σχέδια, ο Ροζ Πάνθηρας είναι πιο λαμπρός και για τη χρονιά του λαγού πρωταγωνιστεί και ο Bugs Bunny.

Όπως κάθε σεζόν, η συλλογή περιλαμβάνει κομμάτια του Christian Lacroix. Ο σχεδιαστής μόδας δημιούργει πολύχρωμα γραφιστικά εμπριμέ σχέδια, τα οποία συνδυάζει με τα εμβληματικά φλοράλ μοτίβα του και τα χρησιμοποιεί σε φορέματα, μπλούζες, sport και beach outfits.

Για την άνοιξη δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα λουλούδια σε μια εκδοχή εμπνευσμένη από το metaverse - με μεταλλικές λεπτομέρειες, ασαφή μοτίβα και ασπρόμαυρο χρώμα. Για τους καλοκαιρινούς μήνες πρωταγωνιστούν πιο φρέσκα σχέδια: έθνικ μοτίβα και πρωτότυπες γεωμετρικές παραστάσεις σε τούλινα και βαμβακερά ρούχα, τα οποία συνδυάζουν αστική και εξωτική διάθεση. Σε όλη τη συλλογή πρωταγωνιστεί το χρώμα, κατεξοχήν χαρακτηριστικό της Desigual: κίτρινο, κόκκινο, πράσινο και πορτοκαλί με λευκές πινελιές. Τα ρούχα χαρακτηρίζονται από ανάλαφρα και άνετα υφάσματα - ιδανικά για τη σεζόν.