Στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ των Καννών αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η νέα ταινία του σκηνοθέτη Αλί Αμπάσι (Ιερή Αράχνη, Σύνορα) με τους Σεμπάστιαν Σταν (Captain  America: Civil  War) και Τζέρεμι Στρονγκ (Succession).

Το βιογραφικό δράμα θα ακολουθεί την άνοδο του Ντόναλτ Τραμπ στον επιχειρηματικό κόσμο της Νέας Υόρκης των δεκαετιών του 1970 και 1980 και τη σχέση του με τον μέντορά του, Ρόι Κον, θίγοντας θέματα εξουσίας και διαφθοράς.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, η ταινία The  Apprentice βουτάει στις κρυφές πτυχές της Αμερικάνικης αυτοκρατορίας. Καταγράφει την άνοδο του Ντόναλτ Τραμπ (Σεμπάστιαν Σταν) στην εξουσία χάρη στη φαουστική συμφωνία με τον ισχυρό ακροδεξιό δικηγόρο και πολιτικό παράγοντα, Ρόι Κον (Τζέρεμι Στρονγκ).

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα και Emmy και βραβευμένος με Ασημένια Άρκτο Σεμπάστιαν Σταν, ο νικητής Emmy, Χρυσής Σφαίρας και βραβείου του Σωματείου Αμερικάνων Ηθοποιών (SAG) Τζέρεμι Στρονγκ, η υποψήφια για Oscar και Χρυσή Σφαίρα Μαρία Μπακάλοβα και ο Μάρτιν Ντόνοβαν.

Μια παραγωγή των Έιμι Μπάερ, Μαρκ Ράπαπορτ, Εμάνουελ Νούνιεζ, Τζος Μαρκς, Γκραντ Σ. Τζόνσον.

H ταινία θα κυκλοφορήσει στην Ελλαδα από την TFG.