Η οικογένεια Mataroa παρουσιάζει με υπερηφάνεια το νεότερο μέλος της, το πρώτο αλκοολούχο ποτό με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ παγκοσμίως, που συνδυάζει κάνναβη και νταμιάνα.

Μετά από 6 χρόνια έρευνας και αμέτρητες δοκιμές, η οικογένεια Mataroa ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την άφιξη ενός ολοκαίνουργιου μέλους, του Mataroa Happy.

Το Mataroa Happy είναι ένα αλκοολούχο ποτό χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ (11° vol.) με βάση το gin. Έχει ζωηρό κίτρινο χρώμα και μπορείτε να το απολαύσετε σκέτο, με πάγο, αλλά κυρίως ως Happy Spritz, ένα εξαιρετικό Signature, που σύντομα θα γίνει κλασσικό.

Το Mataroa Happy είναι το πρώτο απόσταγμα χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ παγκοσμίως με έλαιο κάνναβης* και εκχύλισμα damiana**, δύο φυσικά συστατικά κάνουν το Mataroa Happy μοναδικό, δίνοντάς του μια γεύση που μένει αξέχαστη.

Mataroa Happy Spritz

A bottle and glasses of wine

Description automatically generated A bottle and two glasses of yellow liquid

Description automatically generated A bottle of alcohol with a glass of drink

Description automatically generated

  • Mataroa Happy
  • Αφρώδες Κρασί
  • Σόδα
  • Garnish: Lemon

*Το έλαιο που περιέχεται στο Happy είναι ένα από τα μη ψυχοδραστικά συστατικά του φυτού της κάνναβης. Μη ψυχοδραστικό σημαίνει ότι ενισχύει την ενέργεια χωρίς να προκαλεί άλλες αντιδράσεις.

**Το λουλούδι Damiana ανήκει στη μεξικανική κληρονομιά και θεωρείται φυσικό αναζωογονητικό με αφροδισιακές ιδιότητες. Έχει ζωηρό κίτρινο χρώμα και φυσική γλυκιά γεύση που θυμίζει μέντα, με μια ελαφρώς ξυλώδη επίγευση.

https://mataroagin.com/