Ο artisanal οίκος αρωμάτων Zielinski & Rozen γιόρτασε το πρώτο του κατάστημα στην Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα, στην περιοχή της Γλυφάδας, με ένα εντυπωσιακό opening party. Beauty editors, beauty experts, influencers και content creators, που ήθελαν να γνωρίσουν από κοντά τον άνδρα που κρύβεται πίσω από το επιτυχημένο brand, τον αρωματοποιό και ιδεολόγο Erez Rozen, παρευρέθηκαν στα λαμπερά εγκαίνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μία μέρα πριν το μεγάλο πάρτι, δόθηκε η ευκαιρία σε ορισμένους καλεσμένους να συναντήσουν τον Erez Rozen, ο οποίος τους μύησε σε μία ξεχωριστή εμπειρία αναζήτησης του δικού τους μοναδικού, προσωπικού αρώματος με την υπογραφή του brand Zielinski & Rozen. 

Το νέο concept store ενσωματώνει τα χαρακτηριστικά και την ενέργεια της πόλης με την πλούσια ιστορία του brand, προκειμένου να δημιουργήσει μια εξαιρετικά επιμελημένη εμπειρία για κάθε επισκέπτη.

Η ιστορία του brand είναι ταυτόχρονα η ιστορία μιας οικογένειας. Ο οίκος πλέον διοικείται από τον αρωματοποιό και ιδεολόγο Erez Rozen, ο οποίος υποστηρίζει το «Να είσαι ο εαυτός σου σε κάθε πνοή». Η επιλογή των συστατικών των αρωμάτων και η έμπνευση για κάθε σχέδιο αντλείται από τις περιπλανήσεις και τις περιπέτειες του Erez σε διάφορα μέρη του κόσμου, ενώ κάθε περίπλοκη νότα αρώματος χρονολογείται από τις αρχές του 20ου αιώνα, όταν ο προπάππους του Erez –ήδη από το 1905– συνέθετε τις μυστικές φόρμουλες διάφορων αρωμάτων.

«Θέλω ένα άρωμα που να αγγίζει την ψυχή, να μιλάει για έναν άνθρωπο, να δείχνει τη μοναδικότητα κάθε ατόμου. Ένα άρωμα μπορεί να μας πει πολλά: ποιοι είμαστε, πως αισθανόμαστε, πως σκεφτόμαστε, πως συμπεριφερόμαστε. Είναι ικανό να αποκαλύψει πτυχές που ενδεχομένως να μην είχαμε παρατηρήσει ποτέ. Κάθε συστατικό μετρά, όπως μετρά και κάθε στιγμή. Είναι ένα αόρατο αξεσουάρ που ολοκληρώνει την εμφάνιση κάποιου και μεταφέρει ένα συγκεκριμένο μήνυμα. Δημιουργούμε αρώματα από δεκάδες ακατέργαστα υλικά και στοιχεία της φύσης», δηλώνει ο Erez Rozen.

Zielinski & Rozen Athens boutique | Λαοδίκης 30, Γλυφάδα, 166 74 |
WEB: zielinskiandrozen.com | IG: @zielinskiandrozen_official