Στις 16 Απριλίου, η H& M και ο οίκος Rokh γιόρτασαν τη νέα τους συνεργασία με ένα λαμπερό πλήθος καλεσμένων στο Dover Street Market στο Λονδίνο. Η Awkwafina, η Irina Shayk, η Letitia Wright, η Olivia Cooke και ο Jonathan Bailey ήταν μερικά από τα ονόματα που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, φορώντας εκφραστικά σχέδια από την επερχόμενη συλλογή Rokh H&M, αναδεικνύοντας ο καθένας το προσωπικό του στυλ μέσω της συλλογής.

Η βραδιά στο Haymarket του Λονδίνου ξεκίνησε με μια μουσική παράσταση από μέλη της Βασιλικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας εμπνευσμένη από την αγάπη του Hwang για τις κινηματογραφικές παρτιτούρες. Οι καλεσμένοι είχαν επίσης την ευκαιρία να δουν την καθηλωτική εικαστική εγκατάσταση του καινοτόμου σκηνογράφου Jabez Bartlett. Στα highlights της βραδιάς, η εναλλακτική μουσικός Arca έπαιξε ένα αποκλειστικό DJ set φορώντας ένα look από τη συλλογή που εξέφραζε την αίσθηση του στυλ της.

Περιζήτητη για τις πολυμορφικές ερμηνείες της σε κλασικά κομμάτια γκαρνταρόμπας, ο αναδυόμενος οίκος Rokh διαγράφεται ως μία από τις πιο συναρπαστικές νεανικές εταιρείες της μόδας υπό τον δημιουργικό διευθυντή Rok Hwang. Με γυναικεία, ανδρικά και αξεσουάρ, η συλλογή Rokh H&M κυκλοφορείστο hm.com από τις 18 Απριλίου.

«Ο Rokh αντιπροσωπεύει την ατομικότητα, γι' αυτό ήταν υπέροχο να υπάρχουν τόσα πολλά μοναδικά ταλέντα από τον κόσμο της μουσικής, της τέχνης και του design που συνεισφέρουν σε αυτό το φανταστικό λανσάρισμα της Rokh H&M. Με έκανε τόσο χαρούμενο να βλέπω ανθρώπους να φορούν τα looks από τη συλλογή με τον δικό τους τρόπο», λέει ο Rok Hwang, δημιουργικός διευθυντής της Rokh.

«Ο Rok Hwang έχει μια έξυπνη, δημιουργική προσέγγιση στη μόδα, οπότε ήταν σωστό που η συνεργασία του με Rokh H&M παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια μιας καθηλωτικής βραδιάς όπου η πρωτοποριακή μόδα συνδυάστηκε με κλασική μουσική και μια ευρηματική εικαστική τοποθέτηση», λέει η Ann-Sofie Johansson, επικεφαλής του Σχεδιασμός γυναικείων ενδυμάτων και δημιουργικός σύμβουλος στην H&M.