Το κορυφαίο luxury brand ομορφιάς, Alûstre, υπογράφει ως επίσημος συνεργάτης ομορφιάς την εκδήλωση μόδας, Athens Fashion Week 2024, που διεξάγεται στο Ζάππειο Μέγαρο. Με πλήθος προϊόντων περιποίησης χεριών, βερνικιών νυχιών, αρωμάτων, αρωματικών κεριών και καλλυντικών, η Alûstre αντιπροσωπεύει την απόλυτη αίσθηση πολυτέλειας και ξεχωριστής αισθητικής.

Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας, οι προσκεκλημένοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το beauty corner της Alûstre και να ζήσουν μια εμπειρία ανανέωσης σε έναν κόσμο ομορφιάς γεμάτο διαμάντια, εντυπωσιακά χρώματα και μοναδικά αρώματα, καθώς και να δημιουργήσουν τη δική τους καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς με την έμπειρη ομάδα της Alûstre!

Ο διακεκριμένος makeup artist, Freddy Kalobratsos, Creative Beauty Director της εταιρίας, θα επιμεληθεί το απόλυτο diamond finish touch σε όλα τα μοντέλα του catwalk, χρησιμοποιώντας τα εντυπωσιακά προϊόντα του brand.

BEAUTY MADE WITH DIAMONDS

Η σειρά προϊόντων Alûstre, προσφέρει μια πολυτελή εμπειρία περιποίησης και ομορφιάς, με εξαιρετικά προϊόντα περιποίησης άκρων, αρώματα, αρωματικά κεριά και προϊόντα μακιγιάζ. Εφαρμόζοντας την πρωτοποριακή τεχνολογία Alûstre DiamondInfused™ για κορυφαία απόδοση και λάμψη, oι vegan και plant based φόρμουλες βασίζονται στις ενεργές ιδιότητες απόδοσης με βάση το διαμάντι.

Τα μοναδικά αρώματα της Alûstre δημιουργήθηκαν από τον Bertrand Duchafour, τον κορυφαίο δημιουργό αρωμάτων, στη Grasse της Γαλλίας, την πρωτεύουσα των αρωμάτων όλου του κόσμου.

Η υψηλή περιεκτικότητα σε αιθέρια έλαια εγγυάται τη διάρκεια αλλά και την ποιότητα των αρωμάτων. Κάθε προϊόν της Alûstre αποσκοπεί στην ανάδειξη της μοναδικής ομορφιάς και των χαρακτηριστικών κάθε ατόμου, προσφέροντας κορυφαία ποιότητα, καινοτόμο σχεδιασμό και απόλυτη απόδοση.

ALÛSTRE Glyfada Boutique: Γρηγορίου Λαμπράκη 16 (εντός Εμπορικού ΠΡΕΜΙΕΡΑ), 166 74, τηλ. 210 89 85 506

ALÛSTRE Mykonos Boutique: Ματθαίου Ανδρόνικου 13, 84600, τηλ. +30 22890 23863

Shop onlinealustre.com