Για κάποιο περίεργο λόγο θέλουμε ντε και καλά να έχουμε σχέση στις γιορτές, όπως αντίστοιχα προτιμούμε να είμαστε single τα καλοκαίρια για να κάνουμε ανέμελες τη ζωή μας. Εμ δεν πάει έτσι. Αν για κάποιο λόγο οι φετινές γιορτές σε πετυχαίνουν μόνη σου, μην ταράζεσαι. Σου έχω 11 λόγους για να αρχίσεις να βλέπεις τη single ζωή σου με άλλο μάτι, τόσο για τις γιορτές όσο και γενικότερα. Διάβασε τα παρακάτω και θα καταλάβεις: 

1. Δε χρειάζεται να στολιστείς για να βγεις, μπορείς να μείνεις στο κρεβάτι με τις πιτζάμες. Θα μου πεις, αν είχες αγόρι θα σε τραβούσε από το μαλλί για να βγείτε με το ζόρι; Όχι, αλλά σιγά μην ήθελες να βγει μόνος του με ''κάτι παιδιά ... δεν τα ξέρεις''.

2. Έχεις ένα λιγότερο δώρο στη xmas shopping list σου, που σημαίνει .. περισσότερα χρήματα για σένα.

3. Μπορείς να φας όσο θέλεις, κανείς δε θα παρατηρήσει αν πήρες 1,5 κιλό σε ένα γεύμα - εκτός αν κυκλοφορείς διαρκώς γυμνή.

4. Γλιτώνεις από την υποχρεώση να γνωρίσεις τους γονείς του ή να φας με όλο του το σόι - μακριά από μας.Μπορείς και φέτος να γιορτάσεις με το δικό σου τρελόσογο! 

5. Τι εννοείς θα μείνεις 15 μέρες με αξύριστες γάμπες; Βρε συ, καλσόν δε θα φορέσεις καθόλου;

6. Δε θα αναγκαστείς να κάνεις πατινάζ για να εντυπωσιάσεις κάποιον - γλίτωσες ένα σπασμένο πόδι.

7. Θα έχεις όλο το χρόνο δικό σου για να τον περάσεις με τους φίλους σου. Να βγείτε, να πιείτε, να χορέψετε, να,να,να,να,

8. Μπορείς να φλερτάρεις όσο θέλεις στα πάρτι - ελεύθερο κορίτσι είσαι, ό,τι θέλεις κάνεις βέβαια!

9. Ανενόχλητη πια θα φοράς τα εορταστικά σου πουλόβερ - θυμάσαι τον Τάκη που δεν ήθελε να σε κυκλοφορήσει με το πουλόβερ - τάρανδο; Φέτος κάνεις στ' αλήθεια ό,τι θέλεις εσύ!

10. Μάντεψε! Αυτή τη χρονιά δε χρειάζεται να προβάρεις την σωστή αντίδραση που θα έπρεπε να έχεις στο (αποτυχημένο) δώρο κάποιου γκόμενου. ''Καλέ τί ωραίο! Πώς ήξερες ότι αυτό ήθελα;;;''

11. Θα διοργανώσεις single βραδιές με τις φίλες σου, το μενού έχει φαγητό - ποτό - κους κους - ιστορίες από τα παλιά. Όταν έχεις αγόρι δεν τα σκέφτεσαι καν αυτά, ο έρωτας σου παίρνει τα μυαλά για τα καλά.

Φέτος μπορείς να κάνεις τόσα κι άλλα τόσα! Merry single Xmas λοιπόν!