Μιας και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλα γύρω μας αρχίζουν να γίνονται πιο φωτεινά απ΄τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και εσύ να πιάνεις τον εαυτό σου να σιγοτραγουδά το Last Christmas (χωρίς να πιάνεις καμία νότα εννοείται) καθημερινά, ένα πράγμα δεν μπορείς να χωνέψεις (και φέτος). Τα ζευγαράκια που ξεπετάγονται το ένα μετά το άλλο, σαν τα σαλιγκάρια μετά την βροχή. Κλισέ, αλλά είναι η πικρή αλήθεια. Δεν λέω, επικρατεί ένα love is in the air περισσότερο τα Χριστούγεννα, και η φάση γενικά είναι ένα τσακ πιο ρομαντική, αλλά μήπως δεν είναι τόσο ιδανικά όσο φαίνονται;

Όπως κατάλαβες, αν ανήκεις στην κατηγορία των single γυναικών ή εκείνων που ετοιμάζουν το έδαφος (άντε, με το καλό), βρίσκεσαι στο σωστό άρθρο. Συγχαρητήρια.

Τα Χριστούγεννα εκτός απ'το να φας χωρίς φόβο και πάθος μελομακάρονα και κουραμπιέδες (εκεί το μυαλό μου), εκτός απ΄το να δεις Home Alone σα να είναι η πρώτη φορά, εκτός απ'το να αισθανθείς στιγμές χαράς και γαλήνης με την οικογένειά σου, είναι και τα δώρα που πρέπει να διαλέξεις για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Και προσωπικά, κάθε χρόνο με αγχώνει. Εδώ όμως είναι που αρχίζει ο γολγοθάς. Τι γίνεται στην περίπτωση που είσαι στο αρχικό στάδιο με κάποιον, και το γλυκό δεν έχει δέσει ακόμα; Μήπως φανείς βιαστική, μήπως έχεις παρεξηγήσει κάτι, μήπως απλά να μην αγοράσεις τίποτα; Αυτές οι ερωτήσεις ταλαιπωρούν το μυαλό σου και σε καταλαβαίνω.

Πρώτα απ'όλα πριν δεις το βίντεο για να δεις πόσο awkard είναι αυτές οι καταστάσεις από μόνες τους και να παρηγορηθείς ελαφρώς, πρέπει να σου πω ότι με κανένα δώρο δεν στράβωσε ποτέ τίποτα. Οι ελεύθερες πάντως δεν έχετε τέτοια προβλήματα, οπότε σίγουρα ένα αίσθημα ικανοποίησης θα σας κατακλύσει.