Οταν πρόκειται για το στοματικό σεξ κανείς δε θέλει να παραδεχτεί ότι ίσως χρειάζεται λίγη βοήθεια για να βελτιωθεί. Μπορεί να ντρέπεσαι να ρωτήσεις την κολλητή σου για συμβουλές ή ακόμη και το αγόρι σου για διορθώσεις, αλλά μπορείς να διαβάσεις τα παρακάτω και να αναγνωρίσεις ή να ποντάρεις για μερικά λάθη που ενδέχεται να κάνεις. Εξάλλου, μην περιμένεις από το αγόρι σου να σε διορθώσει, θα ντραπεί να το κάνει, όπως θα ντρεπόσουν κι εσύ στη θέση του. Ακόμη κι αν τον πονάς, για παράδειγμα, εκείνος κάθεται και υπομένει καρτερικά - εκτός κι αν ουρλιάξει από πόνο. Ναι αυτό θα είναι ένα σημάδι!

Διάβασε προσεκτικά τα 6 πιο συνηθισμένα λάθη και κάνε ό,τι καταλαβαίνεις!

1. Too much too fast. Μωρέ, μήπως βιάζεσαι λιγάκι; Δεν προλαβαίνει καν να το απολαύσει ο άνθρωπος. Αν βάζεις αρκετή πίεση και προσπάθεια, νομίζω τον αγχώνεις παρά τον ευχαριστείς. Χαλάρωσε και take your time. Μπορείς απλά να ξεκινάς ήρεμα κι ωραία και να επιταχύνεις σταδιακά. Ναι, έτσι θα θέλει να διαρκέσει για πάντα!

2. Βάλε φαντασία. Δε χρειάζεται να είναι μονότονο και βαρετό, ο άνθρωπος θέλει ποικιλία, φαντασία, όρεξη και ζωντάνια. Μην του δείχνεις ότι το κάνεις με το ζόρι, μην του δείχνεις ότι μετράς λεπτά από μέσα σου μέχρι να τελειώσει αυτό το καταναγκαστικό έργο, δείξε ότι το απολαμβάνεις. Είναι σέξι!

3. Τα σαγόνια του καρχαρία. Δε θα ήθελα καν να ξέρω πως θα νιώθει το αγόρι σου κάθε φορά που τα δόντια σου προσγειώνονται στο ευαίσθητο του σημείο. Υποθέτω ότι θα πονάει,δεν μπορεί! Κάθε φορά που το δόντι σου πάει να κάνει την εμφάνιση του, να θυμάσαι να το καλύπτεις με τη γλώσσα σου - ελπίζω να εκτιμηθεί αυτή η προσπάθεια κάποτε.

4. To eye contact που το πας; Κι αυτό το θέλουμε! Είναι απίστευτα σέξι να τον κοιτάς μια στο τόσο ενώ κάνεις τη δουλειά σου εκεί κάτω. Αν πάλι καταλαβαίνεις πως κάτι τέτοιο τον φέρνει σε δύσκολη θέση, μπορείς πολύ απλά να το περιορίσεις ή να ρίχνεις κλεφτές ματιές.

5. Χέρια; Check! Θα είναι κάτι σαν βοηθοί στο δύσκολο έργο που έχεις αναλάβει. Κάπως έτσι θα σε κάνουν να φαίνεσαι ακόμη καλύτερη σ' αυτό και το αγόρι σου θα χαρεί και με το παραπάνω. Ναι, μετά θα σου κάνει όλες τις χάρες!

6. Γιατί δε ζητάς οδηγίες; Δεν είναι κακό να ζητήσεις βοήθεια γιατί και εσύ θα ξέρεις τι να κάνεις και εκείνος θα το απολαύσει περισσότερο. Από την άλλη, αν τον ξέρεις τόσο καλά, μπορείς να πάρεις μερικά tips χωρίς καν να τον ρωτήσεις, κρίνοντας από το πόσο γρήγορα αναπνέει, αν σε κρατάει με δύναμη και τα σχετικά. Μην αδιαφορείς για τα σήματα που στέλνει!