Ολο αυτό το σύννεφο που υπάρχει γύρω από την «πρώτη φορά» είναι λογικό να αγχώνει και να ανησυχεί τις κοπέλες που δεν έχουν κάνει σεξ. Κακώς! Εάν είσαι κι εσύ μια από αυτές, το μεγαλοποιείς χωρίς κανέναν απολύτως λόγο! Ειδικά για τα παρακάτω πράγματα, δεν πρέπει να ανησυχείς καθόλου:

1.    Εάν ο άλλος καταλάβει ότι είσαι παρθένα


Δεν …μυρίζεις ότι δεν έχεις κάνει σεξ, ούτε το γράφεις στο κούτελο, μην έχεις τέτοιο άγχος. Και φυσικά, μην νιώθεις ντροπή για τίποτα!

Τι δεν χάνεις όταν χάνεις την παρθενιά σου;; Δες εδώ...

2.    Εάν θα γεμίσεις αίμα


Αμέτρητες … φρικιαστικές ιστορίες έχουμε ακούσει που περιγράφουν σαν… εμπόλεμη ζώνη την πρώτη φορά, με αίματα παντού και διάφορες τέτοιες βλακείες. Το πιο πιθανόν είναι να έχεις λίγο αίμα που θα το δεις μετά στο εσώρουχό σου, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις που δεν είδαν ποτέ αίμα την πρώτη φορά που έκαναν σεξ!

Δες εδώ 9 αμήχανες στιγμές στο σεξ που έχουν συμβεί στον καθένα μας!

3.    Εάν το κάνεις σωστά


Το σεξ και ο έρωτας είναι πράγματα που βγαίνουν από μέσα μας και που δεν χρειάζονται… ιδιαίτερα μαθήματα για να το εξασκήσεις. Εννοείται πως ένα νέο κορίτσι δεν έχει την εμπειρία μιας 40αρας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανησυχείς. Και σε τελική ανάλυση, αν κάποιος πρέπει να ανησυχεί για το πώς θα το κάνει, αυτός είναι ο άντρας!

Δες εδώ 7 ατάκες που κανένας άντρας δεν θέλει να ακούσει πάνω στο σεξ!

4.    Εάν θα είναι ωραίο


Αυτό έχεις έναν λόγο να ανησυχείς, αλλά γενικά να ξέρεις πως δεν πρέπει να ανησυχείς. Πάντα την πρώτη φορά είναι κάπως περίεργα τα πράγματα! Απλά αφήσου και όλα θα γίνουν!

Δες εδώ 15 λάθη που κάνουμε μετά το σεξ!

5.    Πότε θα το κάνεις


Μόνιμο άγχος για όλες τις κοπέλες που δεν έχουν κάνει σεξ. «Πότε θα κάνω σεξ;, «Μήπως είμαι πολύ μικρή;», «Μήπως είμαι πολύ μεγάλη;» και πολλά άλλα… αναπάντητα ερωτήματα.

6.    Εάν αυτός είναι ο σωστός


Και μετά το πότε, έρχεται το «με ποιον». Είναι αυτός ο κατάλληλος; Αυτή την ερώτηση, μόνο εσύ θα την απαντήσεις και κανένας άλλος!

Τσέκαρε 10 προβλήματα που μόνο οι παρθένες μπορούν να καταλάβουν.

7.    Τι πιστεύουν οι άλλοι


Ξεκινάς τη σεξουαλική ζωή σου γιατί το έχεις επιλέξει εσύ, όταν το έχεις επιλέξεις εσύ και με αυτόν που το έχεις επιλέξει εσύ. Το τι θα πουν οι άλλοι, δεν πρέπει να σε απασχολεί καθόλου. Φυσικά και έχει βάρος η γνώμη της φίλης σου ή της μαμάς σου, αυτό είναι άλλο. Αλλά όχι να έχεις άγχος για την γνώμη των άλλων!

8.    Πόσο θα πονέσεις


Επίσης έχεις ακούσει φρικιαστικές ιστορίες, οι οποίες δεν έχουν καμία βάση! Ούτε θα πας νοσοκομείο, ούτε θα πεθάνεις από τον πόνο, αυτά είναι βλακείες! Εάν ο φίλος σου είναι προσεκτικός και έχετε κάνει τα προκαταρκτικά σας, όλα θα κυλήσουν μια χαρά!