Oταν  αρχίζεις να βγαίνεις με κάποιον/α που σου αρέσει πολύ και βρίσκεστε στα πρώτα στάδια της γνωριμίας σας, σίγουρα ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερα γι' αυτόν τον άνθρωπο. Τα ραντεβού σε εστιατόρια, χαλαρά μπαράκια, στην παραλία ή για μία βόλτα με τα πόδια στο κέντρο της πόλης, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να τον/τη γνωρίσεις καλύτερα.

 

Όμως τίποτα δε συγκρίνεται με τις συζητήσεις που γίνονται μετά το σεξ, όπου αποκαλύπτονται συμπαντικές αλήθειες. Υπερβάλλω φυσικά, αλλά όντως εκείνη την ώρα μαθαίνεις αρκετά πράγματα που ίσως αγνοούσες για τον/τη σύντροφό σου. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο (φαντάζομαι λόγω της έντονης οικειότητας που δημιουργείται), μετά το σεξ οι περισσότεροι έχουν μία τάση να γίνονται ευάλωτοι, να ανοίγονται στον/στην παρτενέρ τους και να μιλούν για τους φόβους, τις αδυναμίες, τις ένοχες απολαύσεις τους, ακόμη και για το ποιος ήταν ο αγαπημένος τους καλλιτέχνης στην Ε' Δημοτικού...

Εάν νιώθεις έτοιμος/η να βγάλεις τα άπλυτα σου στη φόρα ή να μάθεις πόσο «περίεργος» είναι στην πραγματικότητα ο/η σύντροφος σου, η συζήτηση μετά το σεξ είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεβραστούν τα πάντα στην επιφάνεια. Ορίστε λοιπόν κάποιες από τις πληροφορίες, σημαντικές ή ασήμαντες, που μπορείς να αποκομίσεις από μία τέτοια συζήτηση:



1. Τις κρυφές του/της σεξουαλικές φαντασιώσεις.

Δεμένα μάτια και χέρια, χειροπέδες, sex toys, μαστίγια, δημόσιοι χώροι, όλα παίζουν. Στο άκουσμα τους, είτε θα σε προκαλέσουν και θα σε ερεθίσουν είτε θα θέλεις να φύγεις τρέχοντας. Το θέμα είναι, παίρνεις το ρίσκο;

2. Τι σημαίνουν τα τατουάζ του/της.

Τα τατουάζ αποτελούν σίγουρα ένα κλασικό κι αναπόφευκτο θέμα συζήτησης. Όταν όμως τα παρατηρείς καλύτερα πάνω στο γυμνό του/της σώμα και μάλιστα βλέπεις και κάποια που δεν φαίνονταν με τα ρούχα, η συζήτηση αυτή γίνεται ακόμα πιο σέξι, καθώς σου περιγράφει την ιστορία που υπάρχει πίσω από κάθε σχέδιο, λέξη ή γράμμα. 

3. Το όνομα που έχει δώσει στο κατοικίδιο ζωάκι του και τα αστεία κατορθώματά του.

Εάν έχει κάποιο κατοικίδιο ζώο, όπως σκύλο ή γάτα, είναι απίθανο να μην κάνει αισθητή την παρουσία του είτε κλαίγοντας και γρανζουνώντας την πόρτα του δωματίου είτε πηδώντας στο κρεβάτι και μπαίνοντας ανάμεσα σας, μιας και ζήλεψε που κάποιος άλλος κάνει χάδια με το αφεντικό του. Αφού λοιπόν γνωρίσεις τον τετράποδο αυτό φίλο, θα μάθεις και κάποιες από τις κορυφαίες σκανταλιές του.

 



4. Για ποιο λόγο δε συμπαθεί κάποιους από τους συγγενείς του/της.

Τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται ξαφνικά πολύ σοβαρά, όταν από μία απλή ερώτηση για την οικογένεια του/της, αρχίζει να σου αναλύει το γενεαλογικό του/της δέντρο και τα ζητήματα που προκύπτουν σε κάθε Πασχαλινό τραπέζι.

5. Πώς απέκτησε τα σημάδια που έχει στο σώμα του/της.

Όταν βλέπεις σημάδια πάνω σε κάποιον/α, αμέσως σου δημιουργείται η απορία πώς τα απέκτησε, αλλά δεν νιώθεις και την άνεση να τον/τη ρωτήσεις. Έπειτα από το σεξ όμως, οι συνθήκες ευνοούν τέτοιου είδους απορίες. Και μάλιστα, παρουσιάζουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον εκείνα τα σημάδια που γίνονται ορατά, αφού βγουν ...τα ρούχα.

6. Τα αγαπημένα του/της.Γενικώς και ειδικώς

Σαφώς και μια τέτοια συζήτηση μπορεί να γίνει υπό κανονικές συνθήκες σ' ένα ρομαντικό ραντεβού. Άλλωστε, εάν δεν αναφερθεί σε αυτά που του/της αρέσουν, πώς αλλιώς θα γνωριστείτε καλύτερα; Μετά το σεξ όμως, ένα τέτοιο θέμα δεν θα περιοριστεί απλά στο αγαπημένο του/της φαγητό, στις αγαπημένες ταινίες και τραγούδια, αλλά μαθαίνεις και πιο πικάντικες πληροφορίες, όπως την αγαπημένη του/της στάση ή την αγαπημένη του/της φαντασίωση με κάποιον/α σελέμπριτι.

 

gif6.gif



7. Τις πιο ένοχες απολαύσεις του/της.

Όλοι έχουμε κάποιες απολαύσεις που τις μοιραζόμαστε είτε με τον εαυτό μας είτε με τους πολύ κοντινούς μας ανθρώπους που ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να μας παρεξηγήσουν. Έτσι, σίγουρα θα έχει κάποιες και ο/η σύντροφος σου, όπως το να παρακολουθεί τηλεοπτικά σκουπίδια (βλ. ριάλιτι) ή να διαβάζει κουτσομπολίστικα περιοδικά. Από την στιγμή που μπήκες στη ζωή του/της, θα τις ανακαλύψεις μέσα από τέτοιες συζητήσεις. 

8. Κάθε παράξενο πράγμα που είδε ή του/της συνέβη εκείνη την ημέρα.

Είναι ο καλύτερο τρόπος για να διαλύσει την τυχόν αμηχανία που μπορεί να υπάρχει μεταξύ σας και να σε κάνει να γελάσεις.

 

gif8.gif



9. Τα μέρη που έκανε μικρός/ή διακοπές με την οικογένεια του/της.

Τα ταξίδια και μάλιστα οι οικογενειακές διακοπές πάντα έχουν ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον, πόσο μάλλον όταν περιλαμβάνουν και κάποια παρατράγουδα. Αφορμή βέβαια για το συγκεκριμένο θέμα είναι οι φωτογραφίες που οι περισσότεροι έχουμε στο δωμάτιό μας και ποζάρουμε όλο χάρη και νάζι. 

10. Ποιο σημείο του σώματος του/της δεν του/της αρέσει καθόλου.

Γίνεται να έμεναν απ' έξω οι ανασφάλειες; 

11. Ποια χαρακτηριστικά πάνω του/της τον/την κάνουν να αισθάνεται σίγουρος/η για τον εαυτό του/της.

Κατά πάσα πιθανότητα, είναι εκείνα που σου τράβηξαν την προσοχή την πρώτη φορά που τον/την συνάντησες. Το λαμπερό χαμόγελο, τα εκφραστικά μάτια, τα γυμνασμένα μακριά πόδια ή η εκρηκτική προσωπικότητα του/της, είναι σίγουρα χαρακτηριστικά για τα οποία αξίζει να περηφανεύεται. 

12. Τα χαρακτηριστικά που θεωρεί πως πρέπει να έχει ο/η ιδανικός/ή σύντροφος.

Ένας χρήσιμος τρόπος για να μάθεις σε τι πραγματικά δίνει σημασία σ' ένα άτομο.

 

gif12.gif



13. Τις μικρές και χαζές φοβίες του/της.

Μπορεί να ντρέπεται να τις ομολογήσει, αλλά αν για παράδειγμα φοβάται τις αράχνες και δει μία αράχνη να περπατάει στον τοίχο, να δεις για πότε έχει ξεχάσει τις ντροπές κι έχει σηκώσει όλη τη γειτονιά στο πόδι. Μετά από αυτό, πρέπει να δώσει κάποιες εξηγήσεις. 

14. Τις φιλοσοφίες του/της περί έρωτα και σχέσεων.

Μετά το σεξ, νιώθεις αρκετά απελευθερωμένος/η απέναντι στον/στη σύντροφο σου κι αν έχετε και χρόνο στη διάθεση σας και χαλαρώνετε στο κρεβάτι, είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να συζητήσεις για τις θεωρίες που έχεις αναπτύξει και για τα συμπεράσματα που έχεις καταλήξει για τις σχέσεις και τη συντροφικότητα. Και πέρα από την πλάκα, με μια τέτοια συζήτηση, μπορείς να πάρεις αρκετές από τις απαντήσεις που ψάχνεις σχετικά με το μέλλον της σχέσης σας.  

15. Πόσο πολύ απόλαυσε αυτό που συνέβη μεταξύ σας πριν από λίγο.

Και κάπως έτσι ξεκινάει ο επόμενος γύρος...

 

gif15.gif

Πηγή: www.neopolis.gr