Είναι αυτές οι φορές που σε τρώει το χέρι σου να του στείλεις, αλλά δεν ξέρεις πως ακριβώς να ξεκινήσεις την κουβέντα. Έλα τώρα! Αυτό είναι το λιγότερο, διάθεση να υπάρχει κι όλα τα άλλα βρίσκονται. Το φλερτ στηρίζεται στην επικοινωνία κι όποιος λέει ότι τα μηνύματα την κάνουν απρόσωπη, μάλλον δεν έχει ασχοληθεί αρκετά με το άθλημα. Και το θέμα βασικά δεν είναι να στείλεις ό,τι μήνυμα να ναι, δε θέλουμε βαρετά και μονότονα μηνύματα, καλύτερα να μη στείλεις καν αν δε βρεις κάτι καλό. Ας πούμε, να τι μπορείς να του στείλεις:

1. ''Τι τρέχει επιτέλους μ' αυτό τον καιρό; Ούτε ένα μπλουζάκι δεν αντέχω να φορέσω''. Τύπου κάνει ζέστη, τύπου 40 βαθμοί λιώνει το κορμί, τύπου θέλω να με φανταστείς πιο σέξι από ποτέ. Νομίζω πάντως ότι ένα τέτοιο μήνυμα, που δεν στέλνει ξεκάθαρα σινιάλα, είναι αρκετά καλό για να δεις πως θα το συνεχίσει εκείνος. Αν σου πει δηλαδή ''ναι αρκετή ζέστη κάνει, μόλις έφαγα λίγο καρπούζι να δροσιστώ'' μάλλον βόσκει στην κοσμάρα του.

2. ''Είχα ένα περίεργο όνειρο χθες το βράδυ, μάντεψε ποιον είδα''. Φυσικά και καταλαβαίνει ότι εννοείς αυτόν, αλλά θα το παίξει ανήξερος και καλά. Και πάλι δε λες και τίποτα κακό, μπορεί να τύχει να δεις και τον μαθηματικό σου από το σχολείο που λέει ο λόγος. Πάλι του ρίχνεις το μπαλάκι για να πάει εκείνος όπου θέλει την κουβέντα. Τώρα, αν σου στείλει σε link τον ονειροκρίτη, άσχημα τα πράγματα.

3. ''Ξέχασα να σε φιλήσω φεύγοντας, θα στο χρωστάω''. Άλλο που δε θέλει κι αυτός! Μην περιμένεις καμιά πρωτότυπη απάντηση εδώ, τίποτα '' τα κρατάω εγώ αυτά'' θα πει ή κάτι τέτοιο. Δεν πειράζει όμως, κι αυτό μας κάνει.

sexy texts 2

4. ''Μπορείς να περάσεις από εδώ για ταινία το βράδυ, ελπίζω μόνο να μην έχεις πρωινό ξύπνημα αύριο''. Πάλι δε λέμε κάτι ξεκάθαρο, θα μπορούσες να είχες κανονίσει κάτι με τα παιδιά ή απλά να δείτε ταινία. Βέβαια, ο άνθρωπος καταλαβαίνει ότι θέλεις να μείνει σπίτι σου, αλλά δεν κατάλαβα; Κρυφό το έχουμε;

5. ''Πάω στα γενέθλια μιας φίλης μου και αναρωτιέμαι αν αυτό που φοράω είναι πολύ προκλητικό τελικά, έχεις χρόνο να μου πεις τη γνώμη σου;''. Θα σου πει ναι, θα του στείλεις φωτογραφία και θα σε λούσει με κοπλιμέντα, εξάλλου αυτός ήταν και ο σκοπός μας. Το ξέρεις και το ξέρει. Μπορεί να σου πει και τίποτα του στυλ ''θα κάψεις καρδιές απόψε'', ξέρεις τι σημαίνει ε; Ζήλεψε ο γλυκούλης!

sexy texts 6

6. "Μωρέ έχεις κάνει ποτέ μπάνιο χωρίς μαγιό; Πάντα αναρωτιέμαι πως μπορεί να είναι!'' Σαν να του λες, μωρέ πήγαινε με για μπάνιο εσύ και αν βάλω μαγιό σφύρα μου. Μπαίνει και αυτό όμως αποφασιστικά στην κατηγορία ''καθόλου ξεκάθαρο sexting'' γιατί και πάλι, δεν υπόσχεσαι τίποτα.

7. ''Πόσο τέλεια η καινούρια σου φωτογραφία προφίλ, σου πάει το σακάκι. Πολύ σέξι είσαι''. Μη φρικάρεις, άσε με να σου εξηγήσω πρώτα! Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να του το έχει πει και μια φίλη του, μη βιάζεσαι να το απορρίψεις. Κάπως έτσι όμως μπορεί να ανοιχτεί κι εκείνος και να αρχίσει να σου κάνει κοπλιμέντα - μέσω των οποίων θα καταλάβεις τι παίζει.

8. ''Δεν ήμουν καθόλου συγκεντρωμένη στη δουλειά σήμερα, το μυαλό μου ήταν αλλού. Εσένα πως ήταν η μέρα σου;'' Που σημαίνει, ούτε που μας απασχολεί βασικά η μέρα σου, αλλά θέλω να σε κάνω να με ρωτήσεις που ήταν το μυαλό μου, για να μου πεις ότι κι εσύ σκεφτόσουν εμένα και ξαφνικά να αρχίσουμε να λέμε πόσο πολύ σκέφτεται ο ένας τον άλλον.

9. ''Σκέφτηκα κάτι πονηρό, πολύ πονηρό για να στο στείλω''. Προφανώς κι αυτό δεν είναι το πρώτο μήνυμα που θα μπορούσες να στείλεις σε κάποιον, αλλά σίγουρα μπορείς να το πετάξεις έτσι ανέμελα όταν θα αρχίσετε να μιλάτε. Σαν κλασικό αγόρι θα σε πιέσει να του πεις τι σκέφτηκες - μεγάλο πράγμα η περιέργεια - εσύ μετά δε θα λες, μετά θα πει ότι θα κάνει ό,τι του ζητήσεις προκειμένου να μάθει τι σκέφτηκες, εσύ θα αρχίσεις να τον ρωτάς διάφορα και θα ξεκινήσετε μια πικάντικη κουβέντα. Άντε καλέ που τα ξέρω εγώ αυτά, εμένα μια φίλη μου μου τα είπε.