Αν καθόμασταν να απαριθμούσαμε τα πλεονεκτήματα του πανεπιστημίου δεν θα μας έφταναν ούτε 5.000 λέξεις. Γι΄αυτό θα εστιάσουμε σε ένα συγκεκριμένο. Το πόσο ωφέλιμο είναι στην σεξουαλική σου ζωή. Στην εποχή που ήμουν εγώ 18 το πανεπιστήμιο δεν μάθαινε στα κορίτσια νέα πράγματα στο σεξ, αλλά αποτελούσε την πρώτη τους εμπειρία. Τώρα αυτό δεν ισχύει. Επειδή όμως οι εποχές δεν αλλάζουν και τόοοοοσο πολύ, να έχετε στο μυαλό σας ότι αυτός ο θεσμός έχει και αυτό το aspect. Το πλήθος των ανθρώπων που γνωρίζεις στη σχολή σου είναι ίσο και με το πλήθος των σεξουαλικών καταστάσεων που σου παρουσιάζονται.

Εμείς βρήκαμε τις παρακάτω 5, αλλά είμαστε σίγουροι ότι πάντα υπάρχουν κρυμμένα χαρτιά που δεν εμφανίζονται σε όλους.

1.Fuckbuddy: Είναι ο τύπος που έχεις κολλήσει από την αρχή γιατί περνάτε καλά, σε κάνει και γελάς, αλλά δεν τον κόβεις για σχέση. Μολαταύτα, άνθρωπος είσαι κι εσύ κι έχεις κάποιες βασικές ανάγκες. Οπότε αφού βλέπεις ότι σε παίρνει γίνεσαι η αιτία για να γίνει ο πιο ευτυχισμένος 18άρης ή και από μεγαλύτερο έτος. Του προσφέρεις σεξ χωρίς δεσμεύσες. No Strings Attached που έλεγαν και στην ταινία η Natalie Portman και ο Ashton Kutcher. Κι αυτό όχι μόνο για μια φορά. Αλλά επί μακρώ.

 

2. Το «γίναμε τύφλα και βρεθήκαμε γυμνοί κάτω από τα σκεπάσματα» σεξ: Είστε στην ίδια παρέα, έχετε πάει να ξεφαντώσετε, το ένα ποτό φέρνει το άλλο. Σε κερνάει και μερικά σφηνάκια. Γίνεστε ζάντες και το πράγμα είναι αναπόφευκτο. Αρκεί να έχετε μεθύσει μόνο εσείς. Γιατί αν είναι κι αυτός ανά(σ)ταση δεν θα δείτε πιθανότατα.

 

3. Το σεξ από χύμα πέσιμο: Στο λύκειο είχες την σχέση σου με το αγόρι σου και νόμιζες ότι ο κόσμος κινείται γύρω σας. Όταν τον παράτησες γιατί σε παρατούσε για να παίζει προ, απελευθερώθηκες. Ένα βράδυ που τα έτσουζες με φίλες βρήκες έναν άγνωστο και πήγες και του έπιασες την κουβέντα. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

4. Σεξ με έναν μεγαλύτερο και πιο έμπειρο: Εσύ στο πρώτο έτος, εκείνος στο πέμπτο. Χρωστάει ένα υποχρεωτικό και αποφάσισε να το παρακολουθήσει για να περάσει. Πας και κάθεσαι δίπλα του. Σου ζητάει σημειώσεις. Μιλάτε. Γελάτε. Κανονίζετε να βγείτε. Και τότε σκέφτεσαι ότι ο πρώην και πιτσιρικάς ήταν αυτό που λέτε εσείς τα κορίτσια «μωρέ δεν φταις εσύ. Εγώ μάλλον ψάχνω κάτι άλλο».

 

5. Εύρος προοπτικών: Εδώ δεν είσαι στην τάξη των 20 ατόμων που είναι ο Παναγιώτης που παίζει μπάλα και ο Χρήστος που τρώει τυρόπιτες και πίνει milko στο διάλειμμα (Δεν κατάλαβα δηλαδή τι κακό έχει ο Χρήστος;). Εδώ ανοίγεις την πόρτα σε μια αίθουσα με 100 άτομα στη χειρότερη. Τα αρσενικά θα είναι 30 στο πιο απαισιόδοξο σενάριο. Κι όταν έχει να διαλέξεις από 30 το πλάνο ανοίγει. Μελαχρινός, ξανθός, γυμνασμένος, με σέξι μαξιλαράκι, κάγκουρας, ακέφαλος, σοφιστικέ, μυστήριος, ρομαντικός, κυνικός. Όλα είναι εδώ και σου απλώνονται στον πάγκο.