Το ότι δεν τα βλέπει κανείς εκτός από σένα και τους... άμεσα ενδιαφερόμενους (you know what I mean), δε σημαίνει ότι πρέπει να παραμελείς τα εσώρουχά σου. Όπως ακριβώς φροντίζεις να κάνεις σωστούς συνδυασμούς στα συνολάκια σου, το ίδιο πρέπει να κάνεις και όταν πρόκειται για τον εσωτερικό σου κόσμο.

1. Παχάκια στην πλάτη

Ξέρεις, αυτά τα εκνευριστικά φουσκωματάκια όταν σε κόβει το σουτιέν στην πλάτη. Το μυστικό δεν είναι να πας να αγοράσεις το αμέσως επόμενο νούμερο αλλά να ψάξεις αρκετά ώστε να βρεις αυτό που θα σου ταιριάξει τέλεια, ακόμα κι αν είναι από άλλο brand απ’ αυτό που προτιμάς.

2. Δεν έχεις αρκετά είδη σουτιέν

Push up, strapless, χιαστί και πάει λέγοντας. Διότι το κάθε ρούχο θέλει και το ανάλογο σουτιέν. Οι τιράντες που φαίνονται είναι κάπως αντιαισθητικές – μη μιλήσω για τις διάφανες από σιλικόνη. Αν δε θέλεις να αγοράσεις πολλά διαφορετικά, στο εμπόριο μπορείς να βρεις διάφορα με αποσπώμενες τιράντες οι οποίες εφαρμόζουν σε κάθε πιθανό συνδυασμό.

3. Εσώρουχα που διαγράφουν

Έλα κι εσύ θα ‘χει τύχει να σχολιάσεις κοπέλα που διαγράφεται το εσώρουχό της κάτω από τη βαμβακερή φόρμα της ή το σατέν φόρεμά της. Ε, δε θες να είσαι εκείνη η κοπέλα. Αλλά μην ανησυχείς, σου έχουμε λύση ΚΑΙ γι΄αυτό.

4. Δε φοράς αθλητικό σουτιέν

Ακόμα κι αν έχεις μικρούλι στήθος, δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην έχεις ένα αθλητικό σουτιέ, το οποίο είναι το μόνο κατάλληλο για όταν γυμνάζεσαι. Καλά, αν ανήκεις σε εκείνες με πλούσια τα ελέη, είναι ακόμα πιο επιτακτικό.

5. Πετάς τα σουτιέν στο πλυντήριο

Καλό είναι να τα πλένεις στο χέρι, αφού στο πλυντήριο είναι πολύ πιθανό να ξεχειλώσουν ή να φύγει κάποιο κομμάτι τους. Ειδικά αν μιλάμε για υλικά όπως δαντέλα κτλ, θέουν έξτρα προσοχή. Διάβασε εδώ ποιος είναι ο σωστός τρόπος να πλένεις τα εσώρουχά σου!