Πόσες φορές δε σου έχει τύχει να έχεις βρει το τέλειο outfit για την έξοδό σου αλλά να μην έχεις το κατάλληλο σουτιέν που χρειάζεται; Τα εσώρουχα παίζουν το ίδιο σημαντικό ρόλο με τα ρούχα σου όταν πρόκειται για την εμφάνισή σου. Και ευκαιρία είναι τώρα στις εκπτώσεις να αποκτήσεις τα πιο βασικά κομμάτια που πρέπει να υπάρχουν οπωσδήποτε στο συρτάρι σου.

Nude

Αρχίζουμε από τα βασικά. Ιδανικό για λευκά μπλουζάκια και για όταν δε θέλεις να διαγράφεται τίποτα μέσα από τα ρούχα σου.

Strapless

Διότι δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιαισθητικό από τις τιράντες του σουτιέν όταν θέλεις να φορέσεις το αγαπημένο σου strapless φόρεμα ή top. Αν μάλιστα οι τιράντες είναι και από σιλικόνη, το τερματίζεις. #never

Όταν το διαλέξεις, φρόντισε μερικές λεπτομέρειες όπως το εσωτερικό του, το οποίο πρέπει να είναι κάπως «αντιολισθητικό» προκειμένου να συγκρατεί το σουτιέν στη θέση του και να μη γλιστράει όλη την ώρα.

Push-Up Bra

Πώς θα εντυπωσιάσεις τα πλήθη (και έναν συγκεκριμένο) στο πρώτο ραντεβού; Ή πώς θα κάνεις την αντίζηλό σου να σκάσει από το κακό της στην έξοδο με τα κορίτσια; Με ένα push-up σουτιέν φυσικά, το οποίο θα κάνει τα ελέη σου ακόμα πιο πλούσια. Έλα, θα είναι το μικρό μυστικό μας.

Minimizer Bra

Δεν το χρειάζονται όλες οι κοπέλες το συγκεκριμένο, αν όμως ανήκεις στις πολύ ευλογημένες από τον Θεό, σίγουρα σου έχει τύχει μερικές φορές να θέλεις να... κατευνάσεις λίγο την κατάσταση. Κρίμα είναι να πηγαίνεις να πληρώσεις λογαριασμούς και να πετάγονται τα μάτια των υπαλλήλων έξω. Το συγκεκριμένο σουτιέν θα σε σώσει.

Δαντέλα

Όταν θέλεις αυτό extra little something. Τα εσώρουχα από δαντέλα είναι ό,τι πιο αισθησιακό και sexy, γεγονός που θα στο επιβεβαιώσουν τα περισσότερα αρσενικά. Είτε επιλέξεις μαύρο είτε κόκκινο είτε κάποιο άλλο χρώμα, τη δουλειά σου θα την κάνεις.

Μισό - μισό

Πώς λέμε μπικίνι ¾; Ε αυτό είναι το αντίσοιχο σουτιέν. Το μυστικό είναι ότι αφήνει ακάλυπτο το περισσότερο μέρος του στήθους, άρα είναι ιδανικό για μπλουζάκια με χαμηλή τετράγωνη λαιμόκοψη και συνήθως έχει αρκετά φαρδιές τιράντες προκειμένου να το στηρίζει σωστά. Άσε που δείχνει και πολύ sexy από μόνο του.

Σπορ

Για σένα που κάνεις γυμναστική κάθε μέρα. Ή κάθε δυο μέρες. Ή τέλος πάντων, ασχολείσαι με πράγματα που απαιτούν καλή υποστήριξη. Δεν είναι μόνο ότι κρατά το στήθος στη θέση του αλλά στηρίζει και την πλάτη προκειμένου να μη σε πονάει και να μην καμπουριάζεις.