Τα εσώρουχα είναι σαν τα τζιν: Πρώτον, ένα είδος δεν ποτέ αρκετό και δεύτερον, το κάθε ένα έχει τη δική του χρησιμότητα (πέρα από την προφανή βεβαίως, βεβαίως). Πώς λέγεται όμως ο κάθε τύπος εσωρούχου και για πού είναι κατάλληλό; Στα λέμε όλα παρακάτω.

Φαρδιά
Ή αλλιώς, το εσώρουχο περιόδου. Είναι εκείνο που είναι όσο φαρδύ πρέπει για να καλύπτει όλη την περιοχή ενώ πιάνει και λίγο στομαχάκι. Το φοράς είτε όταν είσαι αδιάθετη είτε όταν ξέρεις πως δεν πρόκειται να το δει κ-α-ν-ε-ί-ς.

Bikini
Είναι το ιδανικό για καθημερινή χρήση. Το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι το τελείωμα ώστε να μη διαγράφεται μέσα από τα ρούχα σου, κάτι που έχει να κάνει με το υλικό, γι’ αυτό να κάνεις προσεκτική επιλογή.

String
Μεγάλο trend της προηγούμενης δεκαετίας, ευτυχώς όμως έχει αρχίζει να ξεπερνιέται. Μπορεί να φαντάζει sexy κτλ, η αλήθεια είναι όμως πως είναι κομματάκι ανθυγιεινό καθώς πιέζει πολύ και γενικότερα δεν προσφέρει την κάλυψη που θέλεις. Δοκίμασέ το για καμιά ιδιαίτερη περίσταση όπως σε επετείους κτλ αλλά μέχρι εκεί.  

Hipster
Ιδανικά για εσένα με τη σιλουέτα αχλάδι. Είναι τύπου 3/4 και καλύπτουν όσο πρέπει, αφήνοντας λίγο ακάλυπτη την... πίσω κίνησή σου. Και βολικά και ψαριτωμένα, δύο σε ένα δηλαδή.


Μποξεράκι
Μοιάζει με το εσώρουχο του αγοριού σου (ελπίζουμε να μην είναι το ίδιο) και είναι τόοοοσο βολικά. Όπως και τόοοσο μη-ερωτικά, χα. Προτίμησέ το για το βράδυ που θα κάτσεις σπίτι να λιώσεις βλέποντας new girl και τρώγοντας ποπκορν.

G-string
Aκόμα πιο sexy από το απλό string, αφού το συγκεκριμένο εσώρουχα είναι κυριολεκτικά σα να μη το φοράς, αφού πρόκειται για ένα κορδόνι στην ουσία. Φόρεσέ το στα γενέθλιά του. ως δώρο. #hot