Παρόλο που ενθουσιάζεσαι συνέχεια με τα καινούρια προϊόντα ομορφιάς, υπάρχει ένα προϊόν που σε βοηθάει σε πολλά θέματα ομορφιά και είναι η all time classicβαζελίνη. Μπορεί στο παρελθόν να σου έχουμε πει ήδη αρκετές εφαρμογές της, όμως πίστεψέ μας υπάρχουν κι άλλες! Είσαι έτοιμη να τις μάθεις;

Σε βοηθάει να βάλεις τα σκουλαρίκια σου

Εάν δεν φοράς συχνά σκουλαρίκια στα αυτιά σου, θα έχεις νιώσει τον ενοχλητικό πόνο όταν κάνεις την κίνηση να βάλεις ένα σκουλαρίκι μετά από καιρό. Η λύση είναι απλή: τρίψε το σημείο με λίγη βαζελίνη και βάλε το σκουλαρίκι σου με άνεση.

Τονίζει τα ζυγωματικά

Δεν χρειάζεται να δώσεις όλα σου τα χρήματα σε προϊόντα που θα αναδεικνύουν τα ζυγωματικά σου. Απλά ταμπόναρε πάνω στα μάγουλά σου μια μικρή ποσότητα βαζελίνης και δες αμέσως τη διαφορά.

Προστάτεψε μια πληγωμένη μύτη

Όταν έχει κρύο ή σε έχουν πιάσει οι αλλεργίες σου, με το φύσα φύσα ερεθίζεται η περιοχή γύρω από τη μύτη σου. Απλά πρόσθεσε λίγη βαζελίνη στην περιοχή που υποφέρει για να μαλακώσει το σημείο και να ανακουφιστείς από τον πόνο.

Ατυχίες στο solarium

Αν κάνεις solarium θα έχεις παρατηρήσει ότι ορισμένες περιοχές του σώματός σου μαυρίζουν περισσότερο. Για να έχεις ένα ομοιόμορφο μαύρισμα πέρνα στα σημεία που μαυρίζουν πιο πολύ λίγη βαζελίνη.

Απότρεψε την τριβή

Εάν αντιμετωπίζεις πρόβλημα με το τρίψιμο των μηρών σου μεταξύ τους το καλοκαίρι, άπλωσε λίγη βαζελίνη ανάμεσά τους για να αποφύγεις τους ερεθισμούς.

Διάβασε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ...