Το θέμα είναι σοβαρό, έχει να κάνει με τον εσωτερικό μας κόσμο. Ή αυτά που τον ντύνουν, τέλος πάντων. Και αφού είδαμε ποιο εσώρουχο κάνει για κάθε περίσταση, ώρα να δούμε και πώς πρέπει να τα πλένουμε. Διότι μια ειδική μεταχείριση, την θέλουν.

Σουτιέν

Πόσες φορές δε σου έχει τύχει να τα βάλεις για πλύσιμο και όταν τα βγάλεις από το πλυντήριο να λείπει το κούμπωμα ή να έχει βγει το συρματάκι της μπανέλας; Πολλές, θα υποθέσω, γι' αυτό και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πλένεις τα σουτιέν σου στο χέρι με ένα ήπιο μαλακτικό ρούχων ή, ακόμα καλύτερα, με κανονικό αφρόλουτρο. Ναι ναι, αυτό που κάνεις μπάνιο. Μην τα στύψεις για να φύγουν τα νερά, καθώς αυτό μπορεί να τα χαλάσει, ειδικά αν είναι από ευαίσθητα υλικά όπως η δαντέλα. Άφησέ τα σε μια πετσέτα για να φύγει η πολλή υγρασία και στη συνέχεια άπλωσέ τα προκειμένου να στεγνώσουν εντελώς με τον αέρα. 

Σλιπάκια

Η ίδια λογική ισχύει και για το "κάτω μέρος" των εσωρούχων σου, καθώς στο πλυντήριο μπορεί να αποχρωματιστούν ή να φθαρεί το υλικό τους. Αφιέρωσε λίγο κόπο και χρόνο για να τα πλύνεις στο χέρι, προκειμένου να είναι πάντα σε καλή κατάσταση. Πώς θα εντυπωσιάσεις το έτερον ήμισυ με φθαρμένα εσώρουχα, οέο;