Εντάξει, ζούμε στην εποχή του «the bigger, the better» καθώς και του «plastic is fantastic». Τι γίνεται όμως όταν το στήθος σου δεν ανήκει σε καμία απ’ αυτές τις κατηγορίες; Διότι ναι μεν ο Θεούλης δε σε προίκησε όσο θα ήθελες, απ΄την άλλη όμως δε θέλεις να καταφύγεις και στον πλαστικό.

Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν; Να το αγαπήσεις όπως (και όσο) είναι. Και αν δε θέλεις, έχω μερικούς λόγους να σε πείσω.

 

1.  H  βαρύτητα δεν απειλεί το στητό σου στήθος

 

Αυτή η άκαρδη. Που δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο πέρασμά της. Το μικρό στήθος βέβαια μπορεί να τη σκαπουλάρει κάπως, αφού είναι λιγότερο πιθανό να «κρεμάσει» σε σχέση με ένα μεγαλύτερο. Τι να πεις, η ζωή είναι άδικη.

2. Πόνος και δυσφορία, λέξεις άγνωστες

Πόνος; Ποιος πόνος; Αν ανήκεις στις κοπέλες με μικρούλι στήθος, σπάνια θα υποφέρεις από το σύρμα του σουτιέν, από τις τιράντες που σε κόβουν ή από το βάρος που σε κάνει να καμπουριάζεις και σε πονάει η πλάτη.

3. Η μόδα σε λατρεύει!

Είναι κοινό μυστικό ότι τα ρούχα στρώνουν πολύ μα πολύ καλύτερα σε ένα σώμα με λιγότερες καμπύλες. Τυχαίο είναι ότι όλα τα μοντέλα είναι πιο φλατ δεν πάει; Για να μην αναφέρουμε το ότι μερικές φορές δε χρειάζεται καν να φοράς σουτιέν και άρα μπορείς να υποστηρίξεις πολύ πιο extreme και ενδιαφέροντα κομμάτια χωρίς να ξεπετάγονται τιράντες και μπανέλες.

4. Jogging

Άσχετα αν σου αρέσει ή όχι το τρέξιμο, δεν πρόκειται ποτέ να σε δυσκολέψει. Ούτε να χρειαστεί να φορέσεις δύο αθλητικά σουτιέν προκειμένου να έχεις τέλεια στήριξη χωρίς... αναταραχές.

5. Το... ζντουπ!

Έλα, πες την αλήθεια, κάθε φορά που γυρνάς σπίτι πτώμα από τη σχολή/δουλειά, θέλεις να πέσεις με τα μούτρα στο κρεβάτι και να μείνεις εκεί για κάνα 5ωρο. Πέσε άφοβα, το μικρό στήθος δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο.

6. Μπορείς να το «κλέψεις»

Είναι πιο εύκολο να κάνεις ένα μικρό στήθος να δείξεις μεγαλύτερο, παρά το αντίστροφο. Θα είναι βαμβάκι/κάλτσες μέσα στο σουτιέν; Θα είναι σουτιέν push-up; Τρόποι υπάρχουν.