Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά εκεί έξω συμβαίνει κάτι πολύ περίεργο. Ο κόσμος φοβάται να κάνει σχέσεις. Φοβάται τόσο πολύ που ακόμα κι όταν τις κάνει ένα σαράκι τον τρώει κάθε μέρα. Κάνω λάθος; Is it just me που λένε και στο χωριό μου; Και ξέρετε ποιοι είναι αυτοί που τα κάνουν πάνω τους και φτάνει... ο φόβος μέχρι την κάλτσα κάθε που βρίσκονται μπροστά σε μια ευκαιρία για να κάνουν σχέση; Καλά το μαντέψατε. Τα έρμα τα αρσενικά. Δεν είναι ότι φοβούνται την δέσμευση. Είναι ορισμένες ειδικές συνθήκες των καιρών. O tempora o mores που λένε και στο άλλο χωριό.

Πολλοί από αυτούς θα σου λένε ότι θέλουν απίστευτα πολύ να είναι δεσμευμένοι. Όμως ο οργανισμός τους απορρίπτει την πιθανότητα σαν όργανο που μόλις μεταμοσχεύθηκε. Κάτι μέσα τους λειτουργεί σαν τα πόδια του αλόγου. Κι επειδή σε έχει φάει κοπελιά η απορία και το Γιατί, θα σου εξηγήσω τι χρειάζεται να υπερκεράσεις για να πιεις νερό από την πηγή.

1. Φόβος της απόρριψης. Σου ακούγεται παράξενο γιατί πιστεύεις ότι του έδειξες με πάσα σαφήνεια ότι ανταποκρίνεσαι στο κάλεσμα του. Όμως κι αυτός κουβαλάει παρελθόν. Αμαρτίες προηγούμενων γυναικών παιδεύουσι επόμενες. Για να παραφράσω το ρητό. Κι επειδή έχει χορτάσει από Χ τώρα έχει οχυρωθεί λες και βρίσκεται στη μέση του τυφώνα. (οι παρομοιώσεις μου σε αυτό το κείμενο είναι από άλλον πλανήτη).

2. Είναι μοναχικός. Ναι, ακόμα κι αν δεν το έχει πάρει χαμπάρι αυτός είναι ο χαρακτήρας του. Βλέπει την παραχώρηση που πρέπει να κάνει στην ζωή του για σένα ως εισβολή σου σε προσωπικό του χώρο, σκέψεις, συναισθήματα,παρέες κτλ. Συναισθηματικά ασταθής; Ναι. Αντισυμβατικός; Ναι. Περίεργος; Όσο δεν πάει.

3. Άλλες προτεραιότητες. Γνωρίζεις ότι ζούμε σε εποχές που τα όνειρα και οι στόχοι μετατίθενται διαρκώς. Υπάρχουν πράγματα πέραν των δυνάμεων μας και οφείλουμε να αναπροσαρμόζουμε στόχους. Ο τύπος σκέφτεται ότι θέλει να γίνει γνωστός στον τομέα του και να χτίσει κάτι στέρεο και μετά θα ασχοληθεί με σχέσεις.

4. Τάσεις φυγής. Είναι ένας χαρακτήρας με τον οποίο δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις. Συνηθίζει να φεύγει από καταστάσεις επειδή νιώθει να πνίγεται. Και η αλήθεια είναι ότι αυτό του συμβαίνει πολύ γρήγορα. Τόσο που τη μία μέρα θα είστε μαζί στο κρεβάτι και την άλλη δεν θα σου μιλάει σε μηνύματα, κλήσεις, τσατ, viber, whatsapp και ό,τι άλλο υπάρχει. Ίσως επειδή του είπες κάτι από αυτά.

5. Σε είχε για καβάτζα. Σου φαίνεται κακό, τον θεωρείς καραγκιόζη, αλλά να ξέρεις κάνεις λάθος. Άλλωστε πόσες φορές έκανες cock teasing σε έναν άντρα επειδή αυτός που ήθελες ήταν απασχολημένος εκείνη τη στιγμή; Ο τύπος λοιπόν σε είχε ως εναλλακτική σε περίπτωση που κάτι στράβωνε με την προτεραιότητα. Ατύχησες όμως. Κι αυτή ευτύχησε.

Αν τον θες σώνει και καλά τότε δοκίμασε εδώ.