Και πρέπει να ακούσεις από το αγόρι σου. Ή μάλλον καλύτερα να τηρήσει αυτές τις υποσχέσεις, γιατί στα λόγια όλοι καλοί είμαστε, στις πράξεις υπάρχει ένα πρόβλημα, ειδικά για τους άνδρες. 

Ποιες δεσμεύσεις περιμένεις από τον φίλο σου και να σου πει και να τις τηρήσει; Σίγουρα, οι παρακάτω:

1.    Θα προσπαθήσω να μην είμαι αυτό που λένε «a typical guy». Να είμαι διαφορετικός από όσους έχεις γνωρίσει, να μην βαρεθούμε ο ένας τον άλλον το πρώτο τρίμηνο που θα είμαστε μαζί.

2.    Δεν θα είμαι όλη μέρα με τους γονείς σου, αλλά σου υπόσχομαι πως θα κάνω μια προσπάθεια να τους γνωρίσω και να κερδίσω το σεβασμό τους, γιατί ό,τι έχει να κάνει σχέση με εσένα, πολύ απλά με ενδιαφέρει.

3.    Δεν θα σε προδώσω με την πρώτη ευκαιρία, ούτε στον πρώτο πειρασμό που θα συναντήσω. Εάν ποτέ νιώσω πως θέλω να το κάνω, που εύχομαι πως δεν θα γίνει, θα προσπαθήσω να σώσω την σχέση μας και όχι να την καταστρέψω.

4.    Σου υπόσχομαι πως θα αντιμετωπίσω την σχέση μας όπως της αξίζει, δεν θα την υποβιβάσω, ούτε θα την παραμελώ. Μαζί θα συζητάμε για τα πάντα, μαζί θα αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα που θα έρθουν. Οι άλλοι θα μένουν εκτός.

5.    Κάθε φορά που θα μαλώνουμε, μετά θα σου κάνω μια μεγάλη αγκαλιά και τα βρίσκουμε και θα παραγγέλνω πίτσα με έξτρα πεπερόνι που σου αρέσει.

6.    Κάθε φορά που θα γυρνάς σπίτι μόνη, θα σου στέλνω να δω εάν έφτασες καλά και ασφαλής. Δεν θα το κάνω από συνήθεια, αλλά επειδή πραγματικά ενδιαφέρομαι

7.    Θα πηγαίνουμε μαζί σε πάρτυ φίλων, θα σε παίρνω μαζί σε συναντήσεις με γνωστούς μας, δε θα σε «κρύβω», ούτε θα ντρέπομαι για εσένα. Ε, εντάξει, στο ματς με τον Θρύλο προτιμώ να πας με τις φίλες σου για καφέ.

8.    Το παρελθόν είναι παρελθόν. Δε θα σε ρωτάω για τον πρώην σου, ούτε θα αφήσω αυτόν ή οποιοδήποτε κομμάτι από το παρελθόν σου να δηλητηριάσει την σχέση μας.

9.    Δεν θα σε «πηγαίνω πίσω». Θα σε ενθαρρύνω να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, σπουδές, ενδιαφέροντα, ο,τιδήποτε σε πάει μπροστά, ακόμα κι αν χρειαστεί να είμαστε χώρια για λίγο διάστημα. Άλλωστε κι εσύ, θα περάσεις το στρατό, μαζί με εμένα. Αυτά, θα μας δυναμώσουν.

10.    Θα γελάμε μαζί, σαν να είμαστε κολλητοί, θα σε φροντίζω σαν να είμαι μπαμπάς σου και θα σε ακούω σε κάθε σου πρόβλημα σαν να είμαι η μητέρα σου. Και θα κάνουμε σεξ λες και είναι κάθε φορά, η πρώτη φορά. 

 

Τι άλλο θέλεις;