Η πρώτη εντύπωση μετράει και ειδικά σ' ένα ραντεβού που ο άλλος όσο καλή καρδιά και να έχεις, όσο έξυπνη και να είσαι, την εμφάνιση σου θα κοιτάξει πρώτα. Εξάλλου, και εσύ το ίδιο θα έκανες. Οπότε, θα σου έλεγα να κοιτάξεις μερικά πράγματα στο ντύσιμο σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να αφήσεις στην άκρη το προσωπικό σου γούστο και στυλ. Τι να προσέξεις; Τα παρακάτω:

1. Μην παραντυθείς, εννοώντας μη φορέσεις ό,τι έχεις και δεν έχεις για να τον εντυπωσιάσεις. Πέρα από το γεγονός ότι δε θα νιώσει τη στυλιστική σου παρέμβαση, το καπέλο σε ραντεβού για καφέ ας πούμε είναι περιττό. Φρόντισε να προσαρμοστείς στο μέρος/την ώρα και την περίσταση.

2. Μην ξεχάσεις να ντυθείς κιόλας. Τι σημαίνει αυτό; Μη βγάλεις έξω τα πάντα όλα, πόσο μάλλον στο πρώτο ραντεβού. Βάλε ένα semi - formal φόρεμα, να υπάρχει ισορροπία.

3. Να νιώθεις άνετα. Από τα πιο βασικά. Μην επιλέξεις ρούχα που σε κάνουν να νιώθεις άγχος για κάτι ή δε νιώθεις ο εαυτός σου μέσα σ' αυτά. Θα έχεις από μόνη σου άγχος για το ραντεβού και τον τύπο, το άγχος για τα ρούχα μας έλειπε.

4. Μην πνιγείς στις μάρκες. Όχι μόνο στα ραντεβού αλλά και γενικά, ένα παζλ από μάρκες δεν είναι και η καλύτερη επιλογή για το ντύσιμό σου, βάλε 1 άντε 2 το πολύ, αλλά μην το παρακάνεις. Βγαίνεις για να περάσεις καλά, όχι για να κάνεις επίδειξη αγορών.

5. Άσε και τη γόβα στιλέτο. Θέλεις να παραπατήσεις και να πέσεις στο πρώτο ραντεβού; Δεν το νομίζω.

6. Δώσε έμφαση στα αξεσουάρ. Ακόμη και ένα απλό ντύσιμο μπορεί να αναδειχθεί με τα κατάλληλα αξεσουάρ, ειδικά αν επιλέξεις κάτι απλό - safe επιλογή - σε συνδυασμό με ένα εντυπωσιακό κολιέ και μια ωραία τσάντα, θα έχεις μια αρκετά προσεγμένη εμφάνιση.

Α και παραλίγο να το ξεχάσω, ξέρεις ποιο χρώμα πρέπει να φορέσεις στο πρώτο ραντεβού;