Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: Ποιο είναι το ζητούμενο όταν βγαίνεις ραντεβού με το υποψήφιο έτερον ήμισυ; Να εντυπωσιάσεις. Και πώς θα εντυπωσιάσεις; Με το να νιώθεις άνετα με αυτά που φοράς. Κι όταν λέμε άνετα, τι μας έρχεται στο μυαλό (ουφ, πολλές ερωτήσεις κάνω τελευταία); Το αγαπημένο μας τζιν φυσικά! Τζιν στο ραντεβού; Όχι, δεν είναι η απάντηση που ψάχνεις στο «τι στο καλό φοράμε τώρα;», γιατί να μην το δοκιμάσεις όμως; Σου έχω και 5 επιλογές για να διαλέξεις, ανάλογα την περίσταση.

Σενάριο 1ο: Πρωινό ραντεβού

Άρα πιο casual. Με τι θα συνδυάσεις το τζιν σου λοιπόν για να μοιάζεις χαλαρή, όχι όμως ατημέλητη; Μια καλή λύση είναι ένα oversized καρό πουκάμισο, συνδυασμός εγγύηση. Πρόσθεσε κι ένα ζευγάρι biker boots και θα είσαι η πιο καλοντυμένη πρωινή τύπισσα.

Σενάριο 2ο: Ταινία

Όχι, το ότι θα είστε στα σκοτάδια δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να δώσεις σημασία στο στυλ σου. Μια μακριά ζακέτα θα σε σώσει, αφού πρώτον, οι αίθουσες στον κινηματογράφο συνήθως είναι αρκετά κρύες (σαν τα καράβια ένα πράγμα) και δεύτερον, είναι τόσο cozy και χουχουλιάρικη που θα σε κάνει να νιώθεις ακόμια πιο άνετα. Σα στο σπίτι σας παιδιά!

Σενάριο 3ο: Χαλαρά ποτά στο στέκι

Και πάλι casual, με ένα extra twist όμως γιατί είναι και βράδυ και θέλεις να εντυπωσιάσεις και λίγο. Οι επιλογές πολλές: τζιν, t-shirt και ένα statement κόσμημα ή ένα blazer με παγέτες το οποίο θα δώσει έναν πιο glamorous τόνο στο κατά τ’ άλλα sporty σύνολό σου. Εδώ μπορείς να βάλεις και τα τακούνια στο παιχνίδι, αν όμως νιώθεις πιο άνετα με τα sneakers σου, κανένα μα κανένα πρόβλημα!

Σενάριο 4ο: Συναυλία

Έχετε το ίδιο γούστο στη μουσική, επομένως πού αλλού θα γνωριστείτε καλύτερα αν όχι στο live του αγαπημένου σας group; Η προφανής λύση είναι να συνδυάσεις το τζιν σου με το ανάλογο T-shirt της μπάντας ή του καλλιτέχνη (αν είσαι σωστή groupie, όλο και κάποιο θα έχεις). Άσχετα όμως από το top που θα φορέσεις, μπορείς να επιστρατεύσεις ένα δερμάτινο jacket (ναι, φοριούνται ακόμα και την άνοιξη) και ένα ζευγάρι μποτάκια – μην ξεχνάς ότι θα είσαι όρθια σχεδόν όλο το βράδυ. Κι επειδή είσαι και κοριτσάκι, ολοκλήρωσε με κόκκινο κραγιόν. Η τέλεια ισορροπία!

Σενάριο 5ο: Ρομαντικό δείπνο

Οk, στο εστιατόριο δε μπορείς να πας με το τζιν και τα αρβυλάκια σου (εκτός αν σε πάει για burger). Πώς θα το προσαρμόσεις λοιπόν; Μπορείς φορέσεις ένα σκουρόχρωμο τζιν, το οποίο θα συνδυάσεις με ένα ωραίο σατέν top. Θα κάνεις το τέλειο combo. Α, και μια beauty συμβουλή: Μην ξεχάσεις να εφαρμόσεις λίγο highlighter στα ζυγωματικά! Δείχνει τέλειο υπό το φως των κεριών. ;-)