Μιας και ήρθε το καλοκαίρι , η φύση είναι στα πάνω της και ο ήλιος  σιγοψήνει το δέρμα μας, ήρθε και η ώρα για τα καλοκαιρινά μας ραντεβού. Δε χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να περάσετε καλά ούτε να πάτε στην άλλη άκρη της γης, οι προτάσεις είναι αρκετές και διασκεδαστικές, αν και το ότι θα είστε μαζί είναι από μόνο του αρκετό. 

Να θυμάσαι ότι το καλοκαίρι  είναι η πλέον κατάλληλη εποχή για να βγείτε και να ανανεωθείτε - παίζει να είναι καλύτερη σ' αυτόν τον τομέα αυτό  το καλοκαίρι.

1. Περπατήστε στο κέντρο της πόλης σας ή κάπου παραθαλάσσια αν έχετε αυτή τη δυνατότητα. Η εποχή δεν είναι τόσο ζεστή ώστε να ιδρώσετε και να χαλάσει το makeup σου εσένα. Ο ήλιος και η ζέστη είναι σε επίπεδα που μπορείς να αντέξεις, οπότε ευκαιρία για περπάτημα!

2. Τι θα έλεγες για ένα πικ νικ; Αρκεί να προσέχεις για να μην καταπιείς καμία σφίγκα. Βρες το κατάλληλο σημείο κοντά στην περιοχή σας ή έστω λίγο πιο μακριά, μοιράστε αρμοδιότητες και φτιάξτε το καλύτερο γεύμα για πικ νικ! Πολλά χαρτομάντιλα να πάρεις και ταπεράκια που κλείνουν καλά, για τις σφίγκες λέω ντε.

3. Κάποια δραστηριότητα, όπως περπάτημα, βόλτα  σε κάποια ωραία περιοχή, ξενάγηση στην ίδια σας την πόλη ή επίσκεψη σε μουσεία (και στα καφέ τους μετά).  Όσο για την ξενάγηση στην πόλη σας, είναι περίεργο να δεις την πόλη που μεγάλωσες από την πλευρά ενός τουρίστα, γι' αυτό πάρτε αυτά τα μεγάλα λεωφορεία και ανακαλύψτε περιοχές που δεν είχατε ξαναδεί. Και μη φρικάρεις για τα μουσεία, αν δεν έχεις πάει για καφέ στο μουσείο της Ακρόπολης απλά δεν ξέρεις τι χάνεις.

4. Ώρα για ποδηλασία! Βγάλε το ποδήλατό σου από την αποθήκη και κανονίστε μια βόλτα. Ραντεβού και γυμναστική, 2 σε 1, τα έχει όλα και συμφέρει.

5. Εθελοντισμός. Πάντα υπάρχει κάποια ευκαιρία για κάτι εθελοντικό, αρκεί να έχετε τη διάθεση. Αναζητήστε αντίστοιχες εθελοντικές δραστηριότητες στους δήμους σας. Μπορεί να μην είναι ό,τι πιο σέξυ μπορείς να σκεφτείς, αλλά θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά.

6. Μια μπάλα σοκολάτα και άλλη μια φράουλα, κι άλλη μία στρατσατέλα, κι άλλη μία καραμέλα.... Έχεις ξεμείνει από χρήματα αλλά θέλεις και πάλι να το δεις; Μια βόλτα για παγωτό είναι ό,τι πρέπει. Ναι καλά κατάλαβες, ήρθε ο καιρός για τα πρώτα (εκατό) παγωτά! Πάλι περιοχή Ακρόπολης σου προτείνω αν με ρωτάς. 

* Μη βιαστείς να μου πεις για το μπάνιο στη θάλασσα γιατί το μπάνιο θέλει αυτοκίνητο,μηχανάκι ή εισιτήριο κλεωφορείου, ξαπλώστρα κλπ οπότε αναεβαίνει το μπάτζετ! Εκτός κι αν είστε μαζί και τυαυτόχρονα σε τόπο διακοπών οπότε ΟΚ. Ταπεράκι, νεράκι, τοστάκι απ΄το σπίτι και βουρ.....

Όσο για το πρώτο ραντεβού, διαφωνήσαμε με το Στέργιο για τα βασικά, αλήθεια εσύ τι λές; Διάβασε τι σκέφτεται το κάθε φύλο στο πρώτο ραντεβού εδώ!