Οταν μένεις σε ένα σπίτι μόνη σου το σεξ είναι πολύ απλό και εύκολο. «Πάμε σπίτι μου» του λες χωρίς ενδοιασμούς, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Όταν όμως στο σπίτι υπάρχουν μαμά, μπαμπάς, αδερφή ή/και αδερφός και  η γιαγιά με τον καταρράκτη που τα βλέπει όλα, τότε όχι σεξ, ούτε τσάι και συμπάθεια δεν τολμάς να κάνεις στο σπίτι. Πόσω μάλλον τώρα στις γιορτές. Ολο και κάποιος συγγενής θα ξεμείνει για φιλοξενία ενώ οι φίλοι και οι γνωστοί ανταλάσσουν σχεδόν επί 15 μέρες επισκέψεις.... Τα ίδια πάνω κάτω θα συμβαίνουν και στο δικό του σπίτι. Τι κάνεις;

Το να μην το κάνεις δεν είναι «προβλεπέ» όπως λένε στον στρατό. Εκεί που δεν υπάρχει σπίτι υπάρχει αυτοκίνητο. Και όπου υπάρχει αυτοκίνητο είναι γης και πατρίς. Είτε το δικό σου είτε το δικό του θα σας πάει στα μέρη που δεν περνάει ψυχή και μπορείτε πολύ άνετα να κάνετε την δουλειά σας. Βάζετε και την θέρμανση αν έχει κρύο ή για να θολώσουν τα τζάμια ή παίρνετε και τα εξαρτήματα για να τα βάλετε στα παράθυρα και να μην φαίνεστε στους απ΄έξω και του δίνετε και καταλαβαίνει.

1.Είναι ένα εκκλησάκι ψηλό ψηλό ψηλό που το λένε Λυκαβηττό. Όχι εντάξει δεν είναι εκκλησάκι, είναι το σεξ με θέα. Καθώς έχεις πάρει την ανηφόρα που κατευθύνει στο αρχαίο θέατρο του Λυκαβηττού και πάνω στο εκκλησάκι, αντί να κάνεις δεξιά, σταματάς στα αριστερά. Όποια αριστερά βρεις την παίρνεις και είναι δύσκολο να πετύχεις κάποιον άλλον εκεί. Μην πας μέρα συναυλίας και το κάνεις με Φίλιππο Πλιάτσικα να ακούγεται. Πώς να ολοκληρώσεις με Πλιάτσικα…;

2. Πεζογέφυρα Θησείου. Στον πεζόδρομο καθώς πας για Πειραιώς υπάρχει μια μεγάλη σκάλα. Ανεβαίνεις, προχωράς λίγο, τσουπ ένα παγκάκι. Πας αργά το βράδυ αφού πρώτα τσεκάρεις μην υπάρχει κανείς. Μέρες που έχει κρύο και δη Δευτερότριτα δεν θα σε ενοχλήσει κανείς.

3. Εκεί ψηλά στον Υμηττό. Στις λεγόμενες κεραίες. Έχε μόνο τις κεραίες σου ανοιχτές γιατί είναι γνωστό σημείο και μπορεί να δεις και γνωστούς...

4. Ακρόπολη. Οπουδήποτε. Θες στο Ηρώδειο απ΄έξω, θες στα βραχάκια, θες στο πλακόστρωτο που οδηγεί Θησείο, θες στην πίσω πλευρά του παλαιού μουσείου; Με τόσα δέντρα σίγουρα θα βρεις ένα μέρος που δεν θα φαίνεται. Σεξ με θέα τα αρχαία και έμπνευση. (Τα ίδια ισχύουν και για Φιλοπάππου και Αστεροσκοπείο.)

5. Πεζογέφυρα ΟΑΚΑ. Η κίνηση της Κηφισίας μην σε αποθαρρύνει. Ο περιβάλλοντας χώρος του ΟΑΚΑ είναι συνήθως έρημος, ενώ υπάρχουν και τα μεγάλα εμπορικά εκεί γύρω για να βολέψουν την σιτουασιόν.

6. Μαρίνα. Όχι η κοπέλα. Αυτή του Φλοίσβου. Με τα ιδιωτικά σκάφη παντού και το νερό να παφλάζει. Για πιο ριψοκίνδυνο μπορείτε να ανεβείτε σε ένα από τα προσαραγμένα. Να είναι όμως άδεια όλα τα διπλανά για να μην σας καρφώσουν.

7. Στα βράχια της Πειραϊκής. Δεν κοιμάται πλέον ο Στέλιος ο Μπεκρής. Μπορείς να κάνεις σεξ εσύ με τον φίλο σου. Εκεί μετά την προβλήτα.

8. Στην Πυροβολεία. Στο Σχιστό, για τα παιδιά των δυτικών προαστίων. Ο Αλέξης Γεωργούλης δεν θα είναι εκεί, μην χαίρεσαι.

9. Εκκλησία Αγίου Νικολάου. Στην Ηλιούπολη. Βρες την λεωφόρο Κοτζιά στην Ηλιούπολη. Λίγο πριν την πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού θα βρεις στο αριστερό σου χέρι ένα παλιό εκκλησάκι και την οδό Στουρνάρη. Υπάρχει και η πλατεία Αγίας Μαρίνας.

10. Βουλιαγμένη. Όχι όπου κι όπου. Υπάρχουν και τα Λιμανάκια, αλλά και ο λόφος εκεί στη Λίμνη. Both acceptable.

11. Σπήλαιο Παιανία. Μην φοβάσαι για φαντάσματα και τέτοια. Ένα σπήλαιο με όλα τα κομφόρ. Υγρασία, πλιτς πλιτς νερού, ηχώ και ελευθερία κινήσεων.

Υ.Γ. Κινηθείτε ανάλογα με τον καιρό και προτιμάτε σαφώς Δευτερότριτα και τη νύχτα. Το χειμώνα από τις 10-11 τη νύχτα είναι καλά.Τα καλοκαίρια μετά τις 3 το βράδυ...

Υ.Γ.1: Προσοχή στο Google Street. Επίσης πάντα προφυλακτικό και καλού κακού έχε μαζί σου και την αστυνομική σου ταυτότητα!