Κάθε άνθρωπος λειτουργεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο στις διάφορες πτυχές της ζωής του και η συμπεριφορά του καθορίζεται από απώτερες επιθυμίες και ανάγκες. Κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να μην ισχύει και για την σεξουαλική ζωή. Τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών. Επειδή όμως το πώς λειτουργείτε εσείς στο κρεβάτι το γνωρίζετε και δεν χρειάζεται να σας το πω εγώ – όχι ότι ξέρω κιόλας – θα σας μιλήσω για το σινάφι μου. Κάθε άντρας έχει ένα στοχευμένο πλάνο στο σεξ που πιθανότατα το έχει επεξεργαστεί εκ των προτέρων και ακολουθεί τακτική. Ή και όχι.

1.Ο Κατασκηνωτής. Είναι αυτός που έχει μεγάλο φετίχ με κάποιο σημείο του σώματος που θα τον δεις να αμελεί τα υπόλοιπα και κάποιες φορές να ξεχνιέται. Θα είναι το στήθος σου; Θα είναι τα πόδια σου; Ή μήπως θα είναι κάτι άλλο;

2.Ο «γιούρια». Είναι ο τύπος που θα απλώσει τα χέρια του εντελώς άγαρμπα σε όποιο σημείο του σώματος σου για να πιάσει ότι προλάβει λες και δεν υπάρχει αύριο. Αφού θα ήθελε να είναι η θεά Κάλι και να έχει 6 χέρια.

3. Ο παρτάκιας. Ο συγκεκριμένος δεν είναι μια κατηγορία ανδρών, αλλά είναι όλοι οι άντρες σε κάποια φάση της ζωής τους. Έχει περάσει από άλλα στάδια, αλλά τώρα τον πετυχαίνεις εκεί που σου κρατάει το κεφάλι και ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται να σε περιποιηθεί. Α, και εννοείται ότι ο δικός του οργασμός σημαίνει το τέλος σου σεξ.

4. Ο έμπειρος. Ό,τι κι αν έχεις κάνει στο παρελθόν, με τον εν λόγω είναι πολύ απίθανο να μην περάσεις καλά. Ξέρει πώς να σε διαχειριστεί, πώς να κατευνάσει τα ταμπού και τις ανασφάλειες σου, ξέρει τι χρειάζεται για να παρακαμφθούν κάποια εμπόδια.

5. Ο γρήγορος και ο αργός. Στους βάζω μαζί για οικονομία χώρου. Με τον πρώτο δεν θα προλάβεις να το ευχαριστηθείς, με τον δεύτερο θα αρχίσεις να πιάνεσαι και να κουράζεσαι.

6. Ο πολλά προκαταρκτικός και όχι. Κατά το πολλά βαρύς και όχι. Ή που θα σε ταράξει στα φιλιά και την χειρωνακτική δράση ή που θα πάει να διεισδύσει αμέσως.

7. Ο αντιγραφέας του Youporn. Νομίζει ότι αυτά που βλέπει στα βίντεο είναι εφικτά και εύκολα να γίνουν και προσπαθεί να τα εφαρμόσει πάνω σου. Όπως είναι τον στέλνεις στη μαμά του.

8. Ο ωραίος και προικισμένος. Επειδή έχει όλες τις χάρες νομίζει ότι σου κάνει χάρη που κάνετε σεξ και δεν το παλεύει ιδιαίτερα. Θα μπορούσε να εμπίπτει και στον παρτάκια, αλλά αυτός δεν είναι μια απλή φάση. Είναι σταθερός σε αυτή την στάση.

9. Ο άγριος. Είναι πολύ kinky τυπάς και την βρίσκει με διάφορα. Να σου ρίξει ξυλιές στα οπίσθια, να του ρίξεις κι εσύ κανά σκαμπίλι, να πέσουν γρατζουνιές, bondage και άλλα τέτοια. Είναι καλό που δεν έχει ταμπού, αλλά την επόμενη μέρα έχεις δουλειά. Δεν μπορείς να πηγαίνεις με 4 πιπιλιές σα να σε έχει ρουφήξει ο Κόμης Δράκουλας και γρατζουνιές στα χέρια…

10. Ο βλέποντας και κάνοντας. Λειτουργεί εντελώς αυθόρμητα και ανάλογα με αυτό που θα του γεννήσει η παρτενέρ. Μπορεί να μεταπηδά από πολλές κατηγορίες από τις παραπάνω. Έχει όλη την καλή διάθεση, αλλά αν είσαι ξενερουά θα πάει προς το παρτάκιας. Εξαιτίας σου.

11. Ο προπονητής. Έχει φτίαξει πριν από την πρώτη του φορά ένα πλάνο με κινήσεις που έχουν πρακτικό ή και εντελώς ανούσιο ρόλο. Μπορεί δηλαδή να τον διευκολύνουν στον οργασμό, μπορεί όμως και όχι.