Ετοιμαστείτε να σας γυρίσω στα θρανία του λυκείου. Από έκθεση πώς τα πάμε; Αν θυμάστε σε κάποιο σημείο του βιβλίου μιλούσε για τα είδη συλλογισμών. Υπήρχε ο παραγωγικός, ο επαγωγικός και ο αναλογικός. Ο τρίτος είναι που μας ενδιαφέρει. Θα σας φέρω ένα παράδειγμα. Λένε πως η καλύτερη γυμναστική είναι το πρωί. Ποιο είναι αυτό που το θεωρούν την καλύτερη γυμναστική; Το σεξ. Άρα το καλύτερο σεξ έρχεται πάντα το πρωί.

Τώρα που με κατάλαβες ότι θα παρκάρω εδώ θα σου εξηγήσω και που να εστιάσεις. Το σεξ είναι μια ανάγκη που έχει συνδυαστεί με το σκοτάδι για πολλούς λόγους τους οποίους δεν θα αναλύσω εδώ. Όμως όταν ψάχνεις συνεχώς για κάτι καινούργιο στον τομέα αυτό, οφείλεις να αλλάζεις και τις χρονικές ζώνες. Το πρωί είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα σεξ διαφορετικό. Αν το σεξ με τον φίλο σου έχει γίνει ρουτίνα, τότε το πρωί είναι η στιγμή που θα βρείτε ξανά την σπίθα. Για πολλούς λόγους.

1.Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Ένα σεξ με το πρώτο φως της ημέρας δημιουργεί μια άλλη διάθεση. Σηκώνεσαι με μπόλικη ενέργεια και βγαίνεις έξω - ακόμη και για να πάρεις τρία λεωφορεία να πας στη δουλειά- με ένα χαμόγελο που λέει «η κορυφή μου ανήκει».

2.Γίνεται ξεκούραστα. Δεν το κάνεις στο τέλος της ημέρας που μπορεί να μην υπάρχει όρεξη και το κάνετε απλώς για να μην το χάσετε. Το πρωί σημαίνει σεξ που το θέλουν με όλο τους το είναι και οι δύο. Βρίσκεις και διάθεση για ποικιλία.

3. Πάει την σχέση σας σε άλλο επίπεδο. Ιδίως για τον φίλο σου είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να του κάνεις. Αυτό θα το εκτιμήσει τόσο πολύ που στην επόμενη φορά που θα το κάνετε θα είναι 10 φορές πιο παθιασμένος και αποφασισμένος να σε φέρει σε οργασμό ακόμα κι αν ο ίδιος δεν… Ή κάνει αυτό

4. Είναι ζήτημα υγείας. Το σεξ όποτε και να το κάνεις είναι ωφέλιμο για την υγεία, αλλά το πρωί ακόμα περισσότερο. Γιατί το πρωί είναι που γίνεται η μεγαλύτερη παραγωγή οιστρογόνων και τεστοστερόνης αντίστοιχα, τα οποία χαλυβδώνουν το δέρμα σου και αυξάνουν το προσδόκιμο νεότητας. Τα μαλλιά, τα νύχια δυναμώνουν, ενώ ενισχύονται οι άμυνες του ανοσοποιητικού.

5. Γιατί κρατάει περισσότερο. Αυτό δεν στο ανέφερα στα tips γιατί δεν είχα δει την έρευνα της δρ. Arlene Goldman που λέει ότι η αυξημένη τεστοστερόνη του πρωινού κρατάει την στύση περισσότερο και επιβραδύνει την εκσπερμάτωση. Πρόσθεσε το κι αυτό.

6. Έχεις κάνει σεξ. Αυτό σημαίνει ότι θα αφήσεις τον εαυτό σου να βαρεθεί το βράδυ και να μην το επιχειρήσει, χωρίς να σκέφτεσαι «γιατί αφήσαμε την δουλειά να μας ρίξει σε μουργέλα;»

7. Σε βιάζει ο χρόνος. Ξέρεις ότι πρέπει να ετοιμαστείς για την δουλειά. Είναι ένα άγχος ευεργετικό που κάνει τα πράγματα να κουμπώνουν πιο εύκολα και είναι σιγουράκι χημείας.

8. Γι΄αυτό.