Oταν αναζητάς την ερωτική ποικιλία με τον σύντροφό σου αφήνεις το μυαλό σου να σκεφτεί το οτιδήποτε. Και το οπουδήποτε. Αυτό το δεύτερο είναι και το στοιχείο που μπορεί να σου κάνει σιγουράκι την ηρεμία.

Αυτήν δεν πρόκειται να την βρεις με τίποτα αν επιλέξεις να το κάνεις σε αυτά τα 5 μέρη. Kαι μέρες που είναι - στα μέσα και στα έξω- όλο και κάπου κουλά μπορεί να συμβεί... Διάβασε,λοιπόν, πριν ενδώσεις για να είσαι προετοιμασμένη:

1.Στο αεροπλάνο. Ναι, το ξέρω ότι σε προηγούμενο  post είχα γράψει για σεξ στον αέρα, αλλά αυτό το έλεγα για μια ατρόμητη κοπέλα. Είσαι εσύ τέτοια; Αφού δεν είσαι μάθε ότι αν το τολμήσεις θα έχεις να αντιμετωπίσεις αναταράξεις που θα δυσκολέψουν την διείσδυση- γιατί στην στενή τουαλέτα δεν φαντάζομαι να περιμένεις foreplay-, την πόρτα που θα την χτυπούν διαρκώς, αλλά και τις αεροσυνοδούς που θα σε έχουν μυριστεί. Ε, μην ξεφτιλιστείς για σεξ στον αέρα.

2. Στο προαύλιο της εκκλησίας. Τα βράδια ερημώνει και ειδικά τώρα που ο καιρός είναι ψυχρός οι δρόμοι γύρω είναι έρημοι. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βρεις άνθρωπο εκεί. Υπάρχουν οι νεωκόροι και άλλοι θρησκευόμενοι που παρακολουθούν Ορθρο - που σημαίνει χαράματα- που βρίσκονται εκεί. Επίσης, είναι spooky να το κάνεις εκεί. Μετά τι θα ακολουθήσει;Το Νεκροταφείο;;;;

3. Στην πισίνα. Στην θάλασσα. Στο υγρό στοιχείο εν γένει. Επειδή το βλέπεις στις ταινίες να γίνεται τόσο εύκολα δεν σημαίνει ότι ισχύει. Πολλά παρουσιάζονται διαφορετικά. Αν τα καταφέρετε και ο φίλος σου εισέλθει τότε θα αρκεστείς στην μονοτονία της μίας στάσης. Τόσο κόπο κάνατε να «μπει», μην το ρισκάρετε.

4. Στο κλαμπ. Ισχύει ότι τα κλαμπ είναι γενικά χώρος που σε εμπνέει για γρήγορες ξεπέτες και one night stand. Δεν ξέρω βέβαια σε τι κλαμπ πηγαίνεις, αλλά στο Ελλάντα, στις τουαλέτες των κλαμπ υπάρχουν οι καθαρίστριες που επιτηρούν και είναι σαν το μάτι του Σάουρον. Επίσης τις ώρες που εμφανίζεται η πρόκληση, δηλαδή γύρω στις 3:30 με  4, έχουν αρχίσει οι επενέργειες του ποτού και η ουρά είναι μεγάλη. Και να καταφέρεις να χωθείς με τον φίλο σου σε μία τουαλέτα θα σου χτυπάνε επίμονα να βγεις. Σκέψου όμως και ότι οι γυναικείες τουαλέτες είναι παραδοσιακά πιο βρώμικες, ενώ στις αντρικές όλο και κάποιος θα έχει κάνει εμετό. Ανάβεις με τέτοιο σκηνικό;

5. Σε κρεβάτι άλλου/ης. Δεν εννοούμε του αγοριού σου. Εννοούμε ότι επειδή εσείς δεν βρίσκετε εύκολα σπίτι άδειο απευθυνθήκατε στον φίλο του ή την φίλη σου. Μόνο που αν είναι του κολλητού του αισθάνεσαι άβολα, ενώ αν είναι της δικιάς σου νιώθει εκείνος κάπου. Ειδικά ο οργασμός και η ολοκλήρωση είναι ζήτημα, μιας και θα πρέπει να καθαρίσετε τα σεντόνια εσείς.