Κάποτε εδώ στο Y-olo.gr είχε γραφτεί ότι το ιδανικό στα πρώτα ραντεβού θα ήταν το κουμπί skip. Θα το πατούσες και θα σε πήγαινε κατευθείαν στο τρίτο ή τέταρτο όπου δεν θα υπήρχαν όλες οι απαγορεύσεις και "ασφαλιστικές δικλείδες". Γιατί από τη μία έχουμε εσένα που κάποια πράγματα δεν πρέπει να τα αναφέρεις στο πρώτο ραντεβού κι από την άλλη έχουμε τον άντρα που έχει στο μυαλό του τόσα πράγματα να πει, όμως από όλα αυτά ούτε τα μισά δεν λέγονται σε πρώτο ραντεβού. Έχεις και τις συμβουλές που σου δίνουν οι φίλοι σου που είναι μπακούρια δύο χρόνια τώρα.

Είναι όμως υποχρεωτικό να περάσετε και οι δύο από αυτό το στάδιο. Και για να το περάσετε λιγότερο άβολα και με μεγαλύτερη between the lines κατανόηση να εμπιστεύεσαι το Y-olo.gr. Εμένα πρωτίστως (να ευλογήσω λίγο και τα γένια μου) και τα υπόλοιπα κορίτσια. Εμένα γιατί σου τα λέω από πριν και τις κοπέλες επειδή τα έχουν ζήσει και τα μοιράζονται μαζί σου. Θες να ξέρεις τι κινείται στο μυαλό ενός άντρα στο πρώτο ραντεβού;

1. Σε ικετεύω μην αρχίσεις να μου λες για τον πρώην σου: Αυτό στο είχαμε θίξει και σε όσα δεν πρέπει να πεις εσύ, αλλά κι ο υποψήφιος φίλος σου τον έχει αυτό τον φόβο. Άμα όμως δεν μιλήσετε και για το σχεσικό σας παρελθόν τι σκατά θα πείτε; Πώς θα μάθει ο ένας τον άλλον; Αυτό άστο να το βρει αυτός. Στο κάτω κάτω τις περισσότερες απαγορεύσεις αυτός τις θέτει.

2. Θέλω να σε φιλήσω από τώρα : Αν το άκουγες θα σου φαινόταν κολακευτικό. Αλλά δεν θα ενέδιδες γιατί μπορεί στο φινάλε ο τύπος να σου φαινόταν έξω από τα νερά σου. Οπότε θα είναι κρίμα να στο πει και η απόκριση σου να είναι ένα χαμόγελο και ένα "τι γλυκός που είσαι;". Δεν τα λένε αυτά. 

3. Φαντάζομαι τα ρούχα σου κουλουριασμένα...Κουβαριασμένα ήθελα να πω : Εντάξει δεν το σκέφτεται έτσι, αλλά ένας Γρηγόρης Καπερνάρος παντού ταιριάζει. Αυτό που θέλει να σου πει είναι ότι στο τέλος της βραδιάς θέλει να σε βάλει από κάτω και να κάνετε σεξ. Σε σπίτι ή στο αμάξι του δεν τον αφορά. Αρκεί να είστε γυμνοί.

4. Με πόσους έχεις πάει;: Επειδή το παίζουμε άνετοι και μπορεί να δείχνουμε ότι σας θέλουμε έμπειρες και απελευθερωμένες, δε σημαίνει ότι θα το καταπιούμε αν ο μαγικός σας αριθμός είναι διψήφιος. Μέχρι 5, άντε 6 μπορούμε να το αντέξουμε.

5. Ναι μην άγχεσαι εγώ θα τα πληρώσω όλα : Το ότι θέλουμε να είμαστε άντρες και να πληρώσουμε στο πρώτο ραντεβού δεν μεταφράζεται ως "Εννοείται πως δεν έφερα λεφτά αφού θα τα πληρώσεις όλα εσύ ρε γιούφτο". Οπότε το υφάκι αυτό να μην το έχετε. Το βλέπουμε, το καταλαβαίνουμε. Και στο τέλος από αντίδραση θα τα πληρώσουμε 50-50. 

6. Να της κρατήσω το χέρι;: Δεν σας έχουμε φιλήσει και δεν ξέρουμε αν ψήνεστε. Σκεφτόμαστε να ξεκινήσουμε από κάτι μικρό και θαυματουργό στα μάτια σας. Μην τραβήξετε το χέρι μόνο...