Η άγνοια είναι αυτό που λέμε tricky business. Είναι υπεύθυνη για την δημιουργία λανθασμένων προσδοκιών. Είτε προς τα χαμηλά είτε παραπάνω από την πραγματικότητα. Κάτι τέτοιο ισχύει και στην περίπτωση του σεξ για μια κοπέλα που ετοιμάζεται να το κάνει πρώτη φορά. Κι όταν λέμε σεξ δεν αναφερόμαστε στην πράξη. Άλλωστε αυτή δύσκολα μπορεί να σε απογοητεύσει. Στην χειρότερη θα είναι απλώς καλό ή μέτριο. Και ξέρεις ότι θα αλλάξει. Αυτό όμως που δεν αλλάζει είναι ο ..εξοπλισμός του φίλου σου. Αυτό θα είναι ίδιο για όσο τα έχετε, αλλά και αφού χωρίσετε. Ήταν έτσι πριν τα φτιάξετε. Πώς είναι αυτό το έτσι; Μα αυτό ετοιμάζομαι να σου εξηγήσω. Από τον Μικρό Στρατηγό πήρα το έρεισμα να γράψω αυτό το κείμενο. 

ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

- Εάν τα παντελόνια κατέβουν πιο γρήγορα από το αναμενόμενο, τότε μην περιμένεις να δεις να ξετυλίγεται ο κροταλίας. Προφανώς αν σου τύχει κάτι τέτοιο θα είσαι τυχερή. Γενικά όμως κρατήσου σε ένα επίπεδο της τάξεως των 6-9 εκατοστών. Αν είναι 6 μην απογοητευτείς, αν είναι 9 μην υπερενθουσιαστείς. Τα πάντα κρίνονται στην καμπή τους. Όχι στην κάμψη τους.

- Εάν τα παντελόνια και εσώρουχα κατέβουν αφού έχουν γίνει αρκετά προκαταρκτικά τότε προετοιμάσου για ένα μέγεθος από 13-19. Εδώ αν βρεις το 13 μπορείς να απογοητευτείς και αν βρεις το 19 να πανηγυρίσεις. Χωρίς αυτό να είναι νόμος. Γιατί μπορεί το 13 να σε ευχαριστεί λόγω έρωτα και το 19 να μην σε ενθουσιάζει. 

ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΧΟΣ

Το πιο αστείο ερώτημα μεταξύ των ανδρών είναι το "τι πιστεύεις ότι παίζει ρόλο; το μέγεθος ή η τεχνική;". Πολλοί καρφώνονται και απαντούν το 2. Άλλοι ψωνισμένοι λένε με ένα σαρδόνιο χαμόγελο το 1. Οι σωστοί όμως θα μιλήσουν για την κρυφή οψιόν, το λεγόμενο girth. Προφανώς αν έχει μέγεθος 12 - σπάνια θα το πετύχεις αυτό - τότε δεν έχεις αποκούμπι. Αν όμως είναι 14-15 και έχει πάχος 5-6 εκατοστά (αλλιώς διάμετρο 12-14 εκατοστά) τότε έκανες την τύχη σου.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ

-Η πλήρης στύση του σε κάθε σεξουαλική επαφή μπορεί να διαφέρει. Μπορεί τη μία να έρθει σε οργασμό με το πέος στα 3/4 της ανάπτυξης και την άλλη να φτάσει στο πικ του.

- Κατά την διάρκεια του σεξ μπορεί να τον φέρεις σε πλήρη στύση  για να μπει, αλλά μια διακοπή να του το ρίξει λίγο. Αν π.χ. δεν έχετε έτοιμο το προφυλακτικό και σηκωθεί να το πάρει, θα χρειαστεί να τον ανεβάσεις ξανά.

- Το πρωί έρχεται η καλύτερη δυνητικά στύση. Βιολογικοί λόγοι, γνωστοί και μη εξαιρετέοι. Τεστοστερόνη κτλ.

- Η ώρα εκσπερμάτισης δεν είναι κάθε φορά ίδια. Τη μία θα χρειαστεί ένα τέταρτο διείσδυσης, την άλλη 6-7 λεπτά και την άλλη 25λεπτο. 

- Η εξαγόμενη ποσότητα δεν είναι πάντα ίδια. 

- Το πέος μπορεί να διογκωθεί και χωρίς εγκεφαλική σύνδεση. Κοινώς μπορεί να ερεθιστεί με κάτι που δεν υπάρχει στο μυαλό. Άρα το κάτω κεφάλι έχει αυτόνομη λειτουργία.

Υ.Γ. Τα μεγέθη που βλέπεις στις ταινίες πορνό είναι way out of reality. Ελάχιστοι είναι τόσο προικισμένοι.