Είναι στην φύση του ανθρώπου να μην είναι ικανοποιημένος με αυτό που του δίνεται. Ακόμα περισσότερο να μην είναι ικανοποιημένος όταν του δίνεται αυτό που κηνυγούσε για καιρό. Είναι στο αίμα του να βάζει το μυαλό του σε μια κατάσταση διηνεκούς αμφιβολίας. Καλό το "πίστευε και μη, ερεύνα", αλλά σε πολλές περιπτώσεις καταντάει κουραστικό. Τόσο κουραστικό που η ψευδοκατάσταση που έχει στο μυαλό του, θέλοντας απλώς να αναζητάει αυτό που του έχει ήδη δοθεί, γίνεται κάποια στιγμή αληθινή. Κι αφού ως εδώ είμαι βέβαιος ότι δεν κατάλαβες Χριστό - εδώ εγώ το ξαναδιαβάζω και αναρωτιέμαι τι εννοώ - θα γίνω πιο σαφής και συγκεκριμένος.

Όλα τα παραπάνω εσείς οι γυναίκες τα έχετε σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό. Είναι στοιχείο της δημιουργίας σας. Σε εμάς τους άντρες αυτό συμβαίνει κατά περίπτωση. Σε εσάς κάθε φορά. Ποιο; Αυτό το να σου δίνει ο φίλος σου ή εν πάσει περιπτώσει ο τύπος που θέλεις αυτό που ψάχνεις και με συγκεκριμένες κινήσεις να το χαλάς. Να σαν και τα παρακάτω:

1. Τα λόγια σου έχουν διπλή ανάγνωση. Λες κάτι, αλλά αυτό που λες είναι σαν τα κινέζικα ιδεογράμματα. Βλέπεις ένα και μπορεί να σημαίνει "καλημέρα τι κάνεις; Ελπίζω να είσαι καλά". Μόνο που εμείς σιχαινόμαστε τα κινέζικα. Όταν λες κάτι θέλουμε να είναι αυτό που ισχύει για να ξέρουμε πως να το αντιμετωπίσουμε. Αν μας λες "είμαι καλά" μην περιμένεις να σε παρηγορήσουμε επειδή πραγματικά ΔΕΝ είσαι καλά. Θα συμπεριφερόμαστε άνετοι. 

2. Έχεις ένα ζήτημα ακοής. Γιατί όταν σου έχει πει ο φίλος σου το ρημάδι το Σ΄Αγαπώ ή το Μόνο Εσύ Υπάρχεις Για Μένα να τον ρωτάς κάθε μέρα το ίδιο και το ίδιο. Το μόνο που καταφέρνεις είναι σιγά σιγά να χάνει την αξία του. Πρώτα ως λέξη και μετά και ως συναίσθημα. Ώσπου θα ακούσεις το Βαρέθηκα να λέω Σε Αγαπάω. 

3. Του λες φράσεις που πριν από πολλά χρόνια γράφτηκαν στο Βιβλίο Με τις Φράσεις Που Τρομάζουν Έναν Άντρα. Θες να σου φέρω ένα παράδειγμα; "Πού πάει η σχέση μας;. -Εεεε, δεν ξέρω. Εγώ όμως πάω για τσιγάρα. Δεν θα αργήσω πολύ μόνο μια αιωνιότητα".

4. Έχεις μανία με τους ορισμούς. Ίσως θα έπρεπε να το συνμπεριλάβω στο πάνω, αλλά ΟΟΟΟΟΧΙ κοπελιά. Αφού μετά από 3 γκόμενους το κατάλαβες ότι ο μόνος ορισμός που δέχεται ο άντρας είναι το "θα κάνουμε σεξ, δεν θα έχω απαίτηση από σένα. Εσύ μπορείς να πας και με άλλες, εγώ μόνο μαζί σου". Γιατί να μπείτε σε αυτό το κακό μονοπάτι...;

5. Ζήλεια. Για την ακρίβεια υπάρχει η ζήλεια η νορμάλ και το "ποια είναι αυτή που σου έκανε like και σου έγραψε κομματάρα; Με ποιο δικαίωμα το κάνει; Δεν ξέρει ότι έχεις κοπέλα; Το έχετε κάνει έτσι; Μη με ακουμπάς". ΠΑΡΑΝΟΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

6. Στέλνεις mixed signals. Αυτό συμβαίνει προφανώς όταν το νταλαβέρι σας βρίσκεται στο ΣΕΦ (Στάδιο Επαφής & Φλερτ). Αλλά το σκοτσέζικο ντους δεν αρέσει σε κανένα. Και κάπου δίπλα σου υπάρχει μία που θα του το δώσει ξεκάθαρα. Χωρίς ναι μεν, αλλά. 

Να στο σερβίρουμε εδώ το ποτό ή στο ράφι που κάθεσαι;