Σε καταλαβαίνω. Όχι αλήθεια. Σε καταλαβαίνω. Δεν ήξερες, δεν σου είχαν πει και γι΄αυτό έκανες το λάθος. Είναι πολύ δύσκολο βλέπεις να αντιληφθείς ότι αυτό που εκστόμισες στον τύπο που σε γουστάρει ήταν η μεγαλύτερα πατάτα. Ναι, γνωρίζω ότι εσύ δεν τον γουστάρεις. Αλλά αυτός ήταν ο πιο επίπονος τρόπος να του το πεις.

Θα αναλάβω να σε ενημερώσω εγώ. Είναι κάποια πράγματα που δεν τα λες σε έναν άντρα. Και είναι κι αυτά που δεν τα λες ΠΟΤΕ σε έναν άντρα. Αν περάσεις την διακεκαυμένη ζώνη δεν θα φταίει αυτός για ό,τι συμβεί. Σημείωνε:

1.«Είσαι πολύ γλυκούλης μωρέ». Αυτή η ατάκα είναι προσωπικά το χειρότερο που μπορεί να μου πει κάποια. Είναι σαν κλωτσιά στ΄αχαμνά. Είναι σα να μου λέει ότι είμαι ένα λούτρινο αρκουδάκι. Ειδικά όταν αυτή η ατάκα έρχεται μετά από την βλακώδη ερώτηση μας «ποια είναι η άποψη σου για μένα ως άντρα;», τότε ισοδυναμεί με θανάσιμη ένεση. Ιδίως όταν δεν είμαστε αυτός.

 

2. «Είσαι πολύ καλό παιδί». Θα αναρωτιέσαι γιατί δεν το έβαλα πακέτο με το από πάνω. Γιατί ενώ σε εμάς έχουν πάνω κάτω την ίδια επίδραση, σε σένα αυτό αποβαίνει επικίνδυνο. Η τελευταία που μου το είπε αυτό βάζει πούδρα στον καφέ της αντί για ζάχαρη.

3. «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είσαι ελεύθερος; Είσαι τόσο ωραίος τύπος». Πρώτον ούτε κι εγώ. Δεύτερον τώρα που με ρωτάς ας πέσω πάλι στον λάκκο με τα υπαρξιακά μου. Είχα να πέσω δύο μέρες. Τρίτον, έλα μου ντε, γιατί; Μήπως γιατί σου τα έριξα και μου είπες τα #1 και #2; (Δεν έχουν ειπωθεί αυτά ποτέ!)

4. «Ήταν ένας πολύ αστείος τύπος στη δουλειά». Ναι ε; Καλά το είπες. Ήταν. Γιατί δεν θα ζήσει για πολύ. Δηλαδή θες να μου πεις ότι πήγες και είπες στον φίλο σου ότι κάποιος άλλος σε κάνει να γελάς; Ε, μετά μην αναρωτηθείς γιατί ψήλωσες απότομα.

5. «Μακάρι να ήσουν γκέι. Θα κολλάγαμε απίστευτα». Κοίτα αν είναι να έπαιρνα λίγο μάτι τότε θα κάνω τον γκέι για καμιά βδομάδα.

6. «Δεν περίμενα ότι θα το θυμάσαι». Γιατί εμείς ως γνωστόν είμαστε τα εγωπαθή γουρούνια που αδιαφορούμε, δεν σημαδεύουμε σημαντικές στιγμές και κοιτάζουμε απλώς κάπου να βάλουμε το τέτοιο μας. Φυσικά και θυμόμαστε, σαφώς και προσέχουμε κάθε λεπτομέρεια πάνω σας και παρατηρούμε κάθε αλλαγή όσο μας ενδιαφέρετε.

7. «Τα αντίθετα από αυτά που του λένε οι άλλες». Καλά διαβάζεις. Είναι ο τύπος μια ρομαντική ψυχή και του λέει η μία «δεν μπορώ τους ευαίσθητους». Του το λέει και δεύτερη. Βάζει το tough mode. Και έρχεσαι εσύ να του πεις ότι θέλεις τον άντρα συναισθηματικό και ρομαντικό; Ε, άει σιχτίρ μανδάμ.  Θα πάω να ανοίξω καντίνα σαν τον Γρηγόρη κι εγώ.

8. «Δεν είμαι έτοιμη για σχέση τώρα». Καλά κάνεις. Ποιος όμως μίλησε για σχέση; Σεξ ψάχνει να κάνει. Επίσης δεν είσαι έτοιμη για σχέση, αλά μετά από 5 μέρες αλλάζεις το fb status σε in a relationship. Ποιον κοροϊδεύεις;