Γενιές ολόκληρες μεγάλωσαν με μύθους για το σεξ, γενιές ολόκληρες μεγαλώνουν με ψέματα, υπερβολές, παραποιήσεις για το σεξ. Μήπως ήρθε η ώρα να σας ανοίξουμε τα μάτια;

Καλό θα είναι λοιπόν, να σταματήσουμε να λέμε πράγματα που δεν ισχύουν για τη σεξουαλική ζωή των δύο φύλων, γιατί στο τέλος ... θα τα πιστέψουμε και το μόνο που θα καταφέρουμε θα είναι να μην μπορούμε να ευχαριστηθούμε τη δεύτερη μεγαλύτερη απόλαυση στη ζωή: το σεξ. (Η πρώτη είναι το φαγητό, και δεν το διαπραγματεύομαι!).

Ας δούμε λοιπόν τι δεν πρέπει να... ξεστομίζουμε:

1. Η πρώτη φορά πονάει πάντα

Φυσικά και όχι! Η πρώτη φορά από κοπέλα σε κοπέλα διαφέρει και συνήθως, εάν γίνουν σωστά τα προκαταρκτικά, δεν πονάει.

2. Δεν μπορείς να κάνεις σεξ όταν είσαι αδιάθετη

Φυσικά και μπορείς! Εάν δεν έχεις πόνους κατά τη διάρκεια της περιόδου σου, κι αν ο σύντροφός σου δεν έχει πρόβλημα, τότε μπορείς να κάνεις κανονικά σεξ. 

3. Οι άντρες αγοράζουν προφυλακτικά

Ποιός σου τα είπε αυτά τα ψέμματα; Εάν γινόταν κάτι τέτοιο, τότε θα είχαμε καταστραφεί! Ποτέ μην αφήνεις την υγεία σου, στην .... απόφαση του άλλου. Πάντα να έχεις μαζί σου προφυλακτικά.

4. Οι γυναίκες δεν σκέφτονται τόσο το σεξ

Γενικά υπάρχει μια... παραδοσιακή αντίληψη ότι οι γυναίκες δεν έχουν σαν προτεραιότητα το σεξ, αλλά δίνουν βάση κυρίως στη σχέση, τη συντροφικότητα κτλ, σε αντίθεση με τους άντρες που υπάρχει η θεωρία ότι κοιτούν μόνο το σεξ. Ούτε το ένα ισχύει, ούτε το άλλο. 

5. Παρθενικός υμένας σημαίνει ότι δεν έχεις κάνει σεξ
Ακόμα ένα ψέμα! Υπάρχουν κοπέλες που έχουν ολοκληρώσει, αλλά ο παρθενικός υμένας είναι ακόμα εκεί, καθώς δεν έχει καταφέρει να σπάσει από την πρώτη φορά. Αντίστροφα, υπάρχουν κορίτσια που είναι παρθένες, αλλά ο παρθενικός υμένας τους έχει σπάσει από έντονη γυμναστική, από πτώση κ.α.

6. Το πολύ σεξ μπορεί να σε «ανοίξει» επικίνδυνα

Αυτό διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα κι αν πούμε ότι ισχύει-που δεν ισχύει- υπάρχουν ... ασκήσεις που μπορείς να επαναφέρεις τον κόλπο σου σε κανονικά επίπεδα.


7. Στις γυναίκες δεν αρέσει το περιστασιακό σεξ

 

Ας αφήσουμε τα ψέματα και ας πούμε την αλήθεια. Το περιστασιακό σεξ αρέσει σε πολλές γυναίκες οι οποίες δε θέλουν δεσμεύσεις, καρδούλες, φιλάκια. Ναι, υπάρχουν αυτές οι γυναίκες και δεν πρέπει να τις κρύβουμε.

8. Οι γυναίκες δεν βλέπουν πορνό


Ψέμα. Τεράστιο ψέμα.

9. Εάν θέλει ο άλλος πολύ κι εσύ όχι τόσο, κάντε σεξ

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει! Κάνουμε σεξ όταν το θέλουμε, όταν νιώθουμε ωραία με τον άλλον και όταν το θέλουν και οι δύο. Εάν δεν έχεις διάθεση, απλά δεν κάνεις! Δε θα σε παρεξηγήσει κανείς, ούτε θα σε πει ξενέρωτη.


10. Όλοι κάνουν σεξ


Υπάρχει ένα ανέκδοτο που όμως, λέει μια μεγάλη αλήθεια: «Τι κοινό έχουν ένας που έχει σχέση και ένας που είναι single; Και οι δύο πιστεύουν ότι ο άλλος κάνει σεξ.»