Το σεξ απέχει πολλά χιλιόμετρα από αυτά που αρχικά νομίζεις  ή που βλέπεις στο σινεμά. Πόσο μάλλον στις τσόντες.

Ναι, έχεις ακούσει πολλά. Διάβασε τώρα και μερικές αλήθειες.

Όσο μεγαλύτερο, τόσο καλύτερο
Στο πορνό και στις διηγήσεις μεταξύ αντρών σίγουρα ναι. Στην πραγματικότητα, πιο πολύ ίσως είναι η ιδέα, παρά το γεγονός, καθώς και μεγάλα προσόντα να διαθέτει ο φίλος σου, πάλι εσύ το ίδιο θα καταλάβεις, με το αν είχε 2 εκατοστά μικρότερο. Δεν συζητάμε, φυσικά, να μην υπάρχει και τίποτα εκεί κάτω. Θυμήσου… Στις μπάμιες, μικρές, πάντα στραβώναμε τη μούρη. Ένα φυσιολογικό πέος σε στύση είναι περίπου 13-16cm.

Σε οργασμό φτάνεις μόνο κολπικά
Δεν θα πρωτοτυπήσω και θα ξεκινήσω πάλι με τη φράση «στο πορνό, ναι». Η κοπέλα που βλέπεις στην τηλεόραση, που λιώνει συνεχώς μόνο και μόνο από το πέρα-δώθε και τούμπαλιν, έχει… εξωγήινη ανατομία. Μια φυσιολογική γυναίκα κορυφώνει συνήθως κλειτοριδικά. Ή συνδυαστικά. Ακόμα κι αυτό είναι κάτι που θέλει εξοικείωση με το σώμα σου χρόνο, διάθεση για πειραματισμούς και πολλή προσπάθεια.

Η πρώτη σου φορά θα είναι τέλεια
Ούτε καν, επιμένουν οι 9 στις 10 ειλικρινείς γυναίκες! Άγχος, αγωνία, όλα σου φαίνονται συνήθως άβολα και ξένα, φοβάσαι μην πονέσεις, δεν ξέρεις αν είναι ο κατάλληλος, δεν ξέρεις αν είναι η σωστή χρονική στιγμή, φοβάσαι μήπως μείνει έγκυος και πολλά άλλα. Όποια σού πει ότι ήταν υπέροχα, μάλλον σου λέει ψέματα. Μην απογοητευτείς, λοιπόν, αν στη δική σου περίπτωση ήταν περίεργα… Οι επόμενες φορές θα ‘ναι σίγουρα, πολύ καλύτερες.

Τα κορίτσια είναι από τη φύση τους bisexual.
Στα porn videos σίγουρα. Η μία γκόμενα ας πούμε καθηγήτρια, μαθήτρια, κολλητή φίλη, νοσοκόμα, γυμνάστρια βλέπει κατευθείαν την άλλη δικηγόρο, πωλήτρια, ξαδέλφη, μπέιμπι σίτερ, ελεγκτή εισιτηρίων του μετρό και αρχίζουν και χαμουρεύονται, ναι. Στη ζωή, όχι.

Στην εφηβεία όλοι οι άνθρωποι, ειδικά τα κορίτσια, μπορεί στο πλαίσιο της αναζήτησης της σεξουαλικής ταυτότητας να πειραματιστούν κάποια στιγμή με κορίτσι, αλλά στα πρώτα χρόνια της νεότητας έχεις ήδη επιλέξει το φύλο που σου ταιριάζει σεξουαλικά.

Ταυτόχρονος οργασμός
Στο πορνό, ναι. In real life, μπορεί να σου τύχει μία ή δύο, το πολύ τρεις φορές σε πέντε ας πούμε χρόνια σεξουαλικής ζωής. Κι όταν με το καλό σου συμβεί, να πεις και ευχαριστώ…

Το στοματικό και το πρωκτικό σεξ είναι πιο ασφαλή
Ασφάλεια δεν σημαίνει μόνο η αποφυγή μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης. Όποια δραστηριότητα κι από… όποια δίοδο κι αν επιλέξεις, ο κίνδυνος των ΣΜΝ (Σεξουαλικά Μεταδιδόμενων Νοσημάτων) παραμονεύει. Γι’ αυτό προσοχή και πάντα προφυλακτικό.

Οι γυναίκες δεν βλέπουν πορνό
Φυσικά και βλέπουν και μαζί με το έτερον ήμισυ αλλά και μόνες! Και το ευχαριστιούνται όπως και οι άντρες. Μάλιστα, πρόσφατη έρευνα έδειξε  πως το lesbian sex είναι το Νο1 αγαπημένο «θέμα». 

Το τέλειο σεξ έρχεται αυθόρμητα
Ο μεγαλύτερος μύθος που ‘χει υπάρξει από καταβολής προπατορικού αμαρτήματος. Δεν ξέρω εσένα τι σου έχει τύχει, αλλά εγώ είμαι υπέρμαχος του «για-να-απολαύσω-σεξ-πρέπει-ο-άλλος-να-βρει-τα-κουμπιά-μου».

Μπορεί να σου τύχει και να κάνεις σεξ με έναν άνθρωπο για πρώτη φορά και να ‘ναι όλα τέλεια, δεν αντιλέγω. Αλλά, επειδή δεν είμαστε τίποτα άλλο παρά μηχανισμοί και χημικές ενώσεις, το σεξ θέλει αφοσίωση και χρόνο για να βγει καλό.

Οι άντρες θέλουν σεξ και οι γυναίκες γάμο
Αν μπω στη διαδικασία να κάνω σχόλιο, θα υποτιμήσω τη νοημοσύνη σου και δεν το θέλω. Υπάρχουν αυτοί που το 2014 θεωρούν πως οι άντρες είναι  επιβήτορες προορισμένοι μόνο για σεξ και οι γυναίκες Κατινούλες, προορισμένες για στεφάνι. Περαστικά!