Οι γυναίκες φτάνουν σε οργασμό εγγυημένα, με κάθε τρόπο και σε κάθε στάση μόνο στις ταινίες. Εκατοντάδες επιστήμονες συμφωνούν ότι  η διείσδυση δεν αρκεί, όταν δεν συνδυάζεται με ερεθισμό της κλειτορίδας. Αυτό το στοιχείο από μόνο του αρκεί για να ανακαλύψει κανείς ποιες είναι οι στάσεις που μπορεί να εξασφαλίσουν εγγυημένη επιτυχία για τις γυναίκες (αν και δεν βλάπτει να συνεχίσεις να το ψάχνεις): είναι όσες επιτρέπουν ερεθισμό της κλειτορίδας με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, από τον ερωτικό σου σύντροφο ή από σένα την ίδια. Να, λοιπόν, τι θα σε συμβουλεύαμε να δοκιμάσεις:

Ιεραποστολική στάση with a twist!

Το μόνο που χρειάζεται η κλασική «ιεραποστολική» στάση για να σε απογειώσει είναι ένα μαξιλάρι! Πιάσε λοιπόν το πιο αφράτο και μεγάλο μαξιλάρι που διάθετεις και τοποθέτησέ το κάτω από τη λεκάνη σου, έτσι ώστε το κάτω μέρος του σώματός σου να ανασηκώνεται ελαφρά. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται βαθύτερη διείσδυση. Θέλεις ακόμα πιο βαθιά; Τύλιξε τα πόδια σου γύρω από τη μέση του. Επιπλέον, έτσι όπως στέκεσαι τώρα έχεις όλη την ευχέρεια να ασχοληθείς με την κλειτορίδα σου, οπότε –μην ντρέπεσαι- άρχισε να τρίβεσαι!

Πόδια ψηλά

Πρόκειται για άλλη μία παραλλαγή της ιεραποστολικής στάσης. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τεντώσεις τα πόδια σου όσο περισσότερο γίνεται (σκέψου ότι ταυτόχρονα κάνεις γράμμωση στον τετρακέφαλο) και στήριξέ τα στους ώμους του (αυτός, εννοείται, κάνει τη δουλειά του). Το σώμα σου θα πρέπει να διπλώνει στη μέση, σαν να ήσουν πτυσσόμενη καρέκλα. Αν έχεις καλή φυσική κατάσταση ή κάνεις γιόγκα δοκίμασε να σηκώσεις τα πόδια σου από τους ώμους (πάντα τεντωμένα) και να τα πλησιάσεις όσο περισσότερο μπορείς προς το σώμα σου. Αν το πετύχεις, το ηβικό οστό του θα πρέπει να ασκεί ακριβώς την πίεση που χρειάζεσαι στην κλειτορίδα σου ενώ την ίδια στιγμή η διείσδυση θα είναι όσο βαθύτερη γίνεται.

Σεξο-κουταλάκια

Τι αγαπούν περισσότερο οι γυναίκες σε μια σχέση; Τις αγκαλίτσες. Οκ, πρώτα τον οργασμό και μετά τις αγκαλίτσες. Αυτή η στάση σου επιτρέπει να έχεις και τα δύο σε ένα . Ξαπλώστε σε στάση «κουταλάκια» και άφησέ τον να μπει μέσα σου. Έτσι όπως είστε τώρα εκείνος δεν έχει και πολλά περιθώρια να μπαινοβγαίνει, όμως η πίεση που ασκεί στο μπροστινό τοίχωμα της μήτρας σου είναι όση χρειάζεσαι, ενώ αν είσαι τυχερή θα βρίσκεται ακριβώς στο σημείο όπου υπάρχει το G-spot σου πιέζοντάς το σταθερά. Και μιας και είναι χαλαρός και δεν έχει και πού να βάλει τα χέρια του, ενθάρρυνέ το να τα χρησιμοποιήσει για να ερεθίσει τις θηλές και την κλειτορίδα σου –ή κάντο μόνη σου- μέχρι που… ΜΠΟΥΜ!

Η αμαζόνα

Τίποτα δεν μπορεί να σε κάνει να νιώθεις σαν να έχεις πάρει τα ηνία για την ευχαρίστησή σου όσο η στάση «γυναίκα από πάνω». Από εδώ μπορείς να τα ελέγξεις όλα: την ταχύτητα, την ένταση, το βάθος, την κλίση. Αν και η φυσική τάση είναι να γέρνεις προς τα εμπρός, προσπάθησε να μένεις σε ίσια θέση ή να γέρνεις προς τα πίσω για βαθύτερη διείσδυση αλλά και να αποκτήσεις πρόσβαση στην κλειτορίδα σου. Έξτρα μπόνους: έτσι όπως στέκεσαι ο κορμός σου δείχνει πιο λιγνός και πιο όμορφος.

Ανάποδη αμαζόνα

Καλή η στάση της αμαζόνας αλλά αν κάτσεις και ανάποδα έχεις ακόμα περισσότερο έλεγχο. Κάθισε πάνω του, όπως στην κλασική στάση «από πάνω» και γύρνα 180 μοίρες ώστε να βλέπει την πλάτη σου. Από αυτή τη θέση, είναι πιο εύκολο καθώς διεισδύει να χτυπάει jack-pot, δηλαδή G-spot! Για να φτάσει ακόμα βαθύτερα κάθισε ίσια και ζήτησέ του να τεντώσει τα πόδια του μπροστά. Στη συνέχεια, ακούμπησε τα γόνατά σου στο κρεβάτι δεξιά κι αριστερά από τους γοφούς του και αξιοποίησέ τα για να ρυθμίσεις την ταχύτητα.

Ο ένας εδώ κι ο άλλος εκεί

Δεν είναι και λίγο βαρετό να είστε συνέχεια στο κρεβάτι; Για τη στάση αυτή, εκείνος θα σηκωθεί όρθιος μπροστά από το κρεβάτι, ενώ εσύ θα κάθεσαι άκρη άκρη με τα πόδια ανοιχτά. Αν το κρεβάτι είναι κοντό ή εκείνος ψηλός, ας γονατίσει. Έτσι, η κλειτορίδα σου είναι σε πρώτο πλάνο και είναι πιο εύκολο να την ερεθίσει είτε εκείνος είτε εσύ μόνη σου.

Τα σκουλήκια

Εσύ ξαπλώνεις μπρούμυτα και εκείνος ξαπλώνει μπρούμυτα πάνω στην πλάτη σου –αν θέλει μπορεί να χρησιμοποιήσει τα χέρια του για να στηριχτεί στο κρεβάτι ώστε να ελέγχει την κίνηση. Σήκωσε λίγο τη λεκάνη σου για να διεισδύσει. Η πίεση του σώματός του επάνω του αυξάνει την τριβή, ενώ την ίδια στιγμή η κλειτορίδα σου τρίβεται στο σεντόνι. Εγγυημένη επιτυχία!